Sandheden om "Det planlagte kejsersnit" - Blondetoner
Hverdagsglimt

Sandheden om “Det planlagte kejsersnit”

gravid uge 36

“Hvorfor planlagt kejsersnit?”

Det er nok et af de spørgsmål jeg er blevet spurgt mest ind til under begge mine graviditeter, så nu får i historien og tankerne bag, uden at det bliver alt for langhåret og kedeligt at læse.

I en alder af 13 år, kom jeg ud for en ret voldsom rideulykke. Det var under en optagelse for DR, hvor vi var 8 unge på hesteryg klædt ud som riddere – jeg havde på optagelsesdagen været nødt til at låne en pony, da min egen på daværende tidspunkt var skadet. Ponyen jeg har lånt kender jeg ikke ret godt, men eftersom jeg er en ret erfaren rytter, så jeg ikke dette som et problem. Vi skal ride to og to ved siden af hinanden på række og vi befinder os på en mark/galopbane i Bregnerød – så er scenen ligesom sat.  Ponyen jeg rider på skaber sig og danser lidt rundt og bliver mere og mere umedgørlig og det er så her det går GALT. Ponyen stejler lodret og jeg falder af ned på marken og så uheldigt som noget kan være, så får ponyen overbalance og falder bagover og ned over mig.

Det næste jeg mærker er følelsen af at noget i min krop brækker og bare tanken om den “knæklyd” kan få det til at løbe koldt ned af ryggen på mig. Det hele går så stærkt og af ren refleks så prøver jeg ihærdigt at komme på benene igen, men knækker totalt sammen i smerte og fra det øjeblik kan jeg intet mærke fra brystkassen og ned. Jeg kan slet ikke beskrive, hvilke tanker der på dette tidspunkt flyver igennem hovedet på mig, men jeg er overbevist om at det er SLUT – Jeg har så mange smerter at jeg flere gange er ved at besvime. Gudske tak og lov for jeg havde ridehjelm på, da den var flækket midt over og ligeledes havde jeg iført mig en sikkerhedsvest, som beskytter brystkasse og et godt stykke af ryggen, tør ikke tænke på hvor “galt” det kunne være gået hvis ikke jeg havde haft den på.

Derfra er det hele bare en stor tåge – en masse mennesker står over mig og jeg kan bare huske min mor sidder og holder mig i hånden og prøver at holde mig vågnen mens vi venter på ambulancen, som har store problemer med at komme frem,  da vi befinder os midt ude på en mark i Bregnerød…..

For at gøre en lang historie kort, så fik jeg tre brud på mit bækken – to brud foran og et bagpå. Jeg ligger på intensiv i et døgn hvor de holder øje med eventuelle indre skader og de vurdere at jeg er sluppet “billigt” som en en lægerne så pænt siger til mig:

“Du skal være glad for, at du ikke kommer herfra i en kiste”

Jeg var så heldig at slippe for en omfattende operation, men lå i sygesengen i en måned, for at brudene skulle vokse sammen igen og derefter ventede en lang og sej genoptræning. Utroligt nok så var jeg ikke bange for at komme op på hesten igen – tværtimod, jeg havde et mål om at komme med til DM i springning nogle måneder efter ulykken og det mål det nåede jeg.

Det planlagt kejsersnit

For at komme tilbage til det med det planlagte kejsersnit, så fik jeg allerede den gang jeg brækkede mit bækken af vide, at jeg formentlig ikke ville kunne føde normalt efter min bækkenfraktur, men at jeg godt ville kunne bære et barn og det var for mig det vigtigste. Så i bund og grund har jeg egentlig altid været indstillet på, at når dagen kom til at jeg skulle føde, så ville det være ved kejsersnit. Jeg har under begge mine graviditeter været til samtale med en fødselslæge, der skulle vurderer min situation og som det blev fremlagt på det tidspunkt, så mente hun at jeg “muligvis” godt ville kunne føde normalt, men det ville således være en mere risikofyldt fødsel og hvis der blev det mindste, så ville det ende med akut kejsersnit. Efterfølgende gik jeg længe og overvejede situationen og snakkede ligeledes med min mand, men frygten og angsten for at det ville gå galt, og dermed ende i akut kejsersnit, kunne jeg ikke forene mig med. Derfor valgte jeg det planlagte kejsersnit. Ja nogen vil måske kalde mig en kujon, da jeg valgte ikke at forsøge – so be it, men jeg var bare så indstillet på at det skulle forgå ved planlagt kejsersnit uden de store komplikationer, så anderledes kunne det ikke være.

Nu er det så på onsdag, at jeg skal gennemgå mit andet kejsersnit – SHIT DET ER JO LIGE OM LIDT!!!! Jeg håber bare på at alt går som det skal og at lillesøster er sund og rask – der er jo altid en risiko forbundet med en operation, men det er vidst en anden snak. Nu vil jeg nyde den sidste weekenden i tresomheden:)

Følg endelig med på Facebook BLOGLOVIN og INSTAGRAM – så går i ikke glip af noget

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

51 Kommentarer

 • Reply
  Kamilla
  december 6, 2014 at 7:51 pm

  I har valgt hvad der for jer er den bedste løsning. Ingen er en kujon fordi de vælger den “nemme” læsning.

  • Reply
   blonde toner
   december 6, 2014 at 8:08 pm

   nej det er også min opfattelse, men nogen kan føle det sån.. tak for ordene:)

  • Reply
   blonde toner
   december 6, 2014 at 8:27 pm

   tak, jeg føler også selv det er den rigtige løsning for os:)

 • Reply
  Kamilla
  december 6, 2014 at 7:51 pm

  I har valgt hvad der for jer er den bedste løsning. Ingen er en kujon fordi de vælger den “nemme” læsning.

 • Reply
  Sigfrid
  december 6, 2014 at 7:52 pm

  Riktig til lykke! Forstår valget riktig godt. 2 barn er veldig koselig 🙂 Selv har jeg 3.

  • Reply
   blonde toner
   december 6, 2014 at 8:10 pm

   Tak skal du have.. 3 børn så har du også dit at se til:)

 • Reply
  Kristine
  december 6, 2014 at 8:00 pm

  Din beslutning om kejsetsnit lyder som den eneste rigtige beslutning for mor og barn

  • Reply
   blonde toner
   december 6, 2014 at 8:27 pm

   Ja det er i hvert fald sån jeg har valgt at se på det:)

 • Reply
  Kristina Maria Gjøe
  december 6, 2014 at 8:18 pm

  KUJON, nej hvordan kan du dog få dig selv til at sige det, du er da på ingen måde i nærheden af at være en kujon.

  Man skal ikke ta en chance, bare for at ta en chance, og mon ikke risikoen for at det var endt i akut kejsersnit havde været over 50 % ?

  Du skal leve med din krop mange år endnu, og det er jo i sig selv en kæmpe belastning for kroppen at bære en graviditet, og med tidligere brud på lige netop det vigtigste i en graviditet, bækkenet. Hmmm så ville jeg aldrig tænke 2 gange, over ikke at udsætte kroppen for endnu større belastning.

  Du er sej at dele dine tanker og din historie, men du er på ingen måde en kujon.

  Jeg skal også have planlagt næste gang jeg skal have en bebs, jeg havde noget der hedder vasa prævia i fosterhinden, det fandt de først ud af da jeg heldigvis havde født uden kritisk kompl. Men det vil altså sige at der er en fosterdødelighed på over 50%, dog er risikoen 1/4000 til at have denne vasa prævia, men jeg TAR ingen chance næste gang, selvom man ikke kan sige det skulle komme igen.

  Håber du får den dejligste oplevelse, nu det jo så dog din 2 omgang indenfor ganske kort tid. Sender held og lykke din vej 🙂

  • Reply
   blonde toner
   december 6, 2014 at 8:26 pm

   Tak for din søde kommentar og dine rosende ord, det varmer.. det er svært at sætte procenter på, men tror bestemt også at stress og angst vil kunne spille ind.. så fr mig er det klart det rigtig valg.. selvom jeg også frygter kejsersnit.. for det er jo en operation og det tager tid at komme sig bagefter:/

   Puhaa kan virkelig også godt forstå du vælger kejsesnit med de procenter du har imod dig og nej der ingen grund til at tag en chance, hvis man kan undgå det.. Heldigvis var det første kejsersnit med Vigga en god oplevelse, og jeg kom mig 7-9-13 ret hurtigt efter..

   tak fordi du ligeledes deler dine tanker:)

 • Reply
  Julie
  december 6, 2014 at 8:28 pm

  Jeg er sygeplejerske og passet mange unge ridepiger med bækkenfraktur.
  Det er en smertefuld omgang du har været igennem.
  Godt du havde hjelm og vest på.
  Jeg forstår godt dit valg mht planlagt krjsersnit – ingen grund til at forsøge og så evt ende i akut!
  Jeg har selv fået to kejsersnit, det sidste her for 8 uger siden og det var også planlagt.
  Glæder mig til at se billeder af lillesøster onsdag. Held og lykke.
  Nyd tresomheden <3

  – Julie

  • Reply
   blonde toner
   december 6, 2014 at 8:43 pm

   Puhaa ja så ved du jo mere edn nogen ande hvor ilde tilredt man kan være efter sån en hård omgang.. puhhaaa bare det du siger ordet bækkenfraktur, så gør det ondt inden i… Smerten sidder så dybt i mig og jeg har jo også en del meen i forhold til mit svage bækken og har o haft ondt den sidste del af graviditeten.. nogle dage ken jeg jo stort set ikke komme ud af sengen.. så ja det er en hård omgang for kroppen..

   Tak for dine søde ord og håber det går godt med dine guldklumper, det er jo også en lille en du har dig så;) ja der skal nok kommer meget mere på bloggen om både tankermylder, Vigga, lillesøster og en masse lækker inspiraion, så følg endelig med:)

   tak for din kommentar

 • Reply
  Sisse Fenja / fenjadora
  december 6, 2014 at 8:28 pm

  “Valgt den nemme løsning” Seriøst?! Det er da overhovedet ikke at vælge den nemme løsning… Hvis jeg havde stået i din situation havde det også været mit valg, uden tvivl, selvom det da er et svært valg. Jeg synes det er flot du deler din historie, men hvor er jeg dog træt af fordomme og træt af at man som gravid og mor skal forsvare ALT man gør.

  Jeg håber det kommer til at gå lige efter planen 🙂 Hvor er det dejligt at det ellers er gået godt med dine graviditer til trods for en træls bækkenfraktur.

  • Reply
   blonde toner
   december 6, 2014 at 8:46 pm

   Ja det er så rigtig…. tænk at man gang på gang skal forsvare sig selv og nærmest være en undskyldning for sig selv.. men er glad for min beslutning og det har givet mig ro i sindet og gjort atjeg kunne slappe mere af:) selvom en operation bestemt heller ikke er sjov at gennemgå og det tager sin tid at komme sig efterfølgende.. hvilket godt kan være svært med Vigga på kun 1 år

   Tak:)

 • Reply
  Helle
  december 6, 2014 at 8:30 pm

  Åh hvor er det irriterende når folk siger/tænker at kejsersnit er “den lette løsning”. Uanset om et barn kommer til verden på den ene eller anden måde har det fordele og ulemper med sig. Og ingen af dem er lette løsninger.
  Vi har lige været til ekstra samtale med jordmoder og fødselslæge fordi jeg er lidt bange for at føde, da mine søstre ikke har haft de bedste fødsler. Det var en stor hjælp at komme til samtalen, men skulle jeg ende i kejsersnit ser jeg det bestemt ikke som at jeg er billig sluppet.

  • Reply
   blonde toner
   december 6, 2014 at 8:50 pm

   Ja dete r en fordom der går over mnages læber og utroligt man skal forsvarer sit valg af kejsersnit:/ Godt du får snakket om det, for de er vigtigt ikke at brænde inde med sin bekymring og få sat ord på..

   Nej det er en rigtig hård omgang at skulle igennem og specielt den efterfølgende tid, hvor man intet må…

   Tak fordi du deler:)

 • Reply
  Maj // Provinsmor
  december 6, 2014 at 8:37 pm

  Hold da op, sikke da et traume du har været ude for. Sejt at du deler her 🙂
  Og du er bestemt ingen kujon ! Det er ikke altid det bedste for hverken mor eller barn og føde “normalt”, og jeg kan sagtens forstår, at du ikke ville “prøve”.
  Tak for en rigtig fin historie og indblik i dine tanker 🙂

  • Reply
   blonde toner
   december 6, 2014 at 8:47 pm

   Selv tak og tak fordi du læser med.. nej den rigtige beslutning vil jo altid være forskellige fra person til person og dette er den rigtige for os:)

   håber du vil følge med fremover – der kommer helt sikkert flee tanker på skrift;)

   • Reply
    Maj // provinsmor
    december 6, 2014 at 10:40 pm

    Det kan du tro ☺️ Du virker til at være en af de ærlige af slagsen, ligesom mig 🙂 Du skal være velkommen til at besøge mig på Provinsmor.bloggersdelight.dk

    • Reply
     blonde toner
     december 6, 2014 at 11:46 pm

     tak for de pæne ord.. jeg må ind forbi:)

 • Reply
  Linne
  december 6, 2014 at 8:47 pm

  Jeg havde ikke som dig en direkte fysisk grund til måske ikke at kunne klare en fødsel, men jeg var så bange for at skulle føde at jeg rent faktisk overvejede at få afbrudt graviditeten mange gange de første par uger. Jeg havde så dårlig en mavefornemmelse og var så angst for at skulle briste, men efter samtaler med diverse læger og jordemødre blev jeg til sidst overtalt til at føde naturligt. Jeg gik den sidste måned af min graviditet og var sååå bange og ydermere fik jeg forlænget denne periode med 14 dage da veerne aldrig kom. Til sidst måtte jeg sættes i gang og var et helvede igennem i 1 1/2 døgn med vedrop for at give mig meget voldsomme veer fordi jeg ikke ville åbne mig og de mente at det kunne hjælpe. Til sidst fandt de ud af at min lille pige sad fast et stykke oppe i bækkenet, hvilket så også var årsagen til at intet var sket. Det endte altså i akut kejsersnit, og jeg blev til sidst så ked af at jeg havde skullet igennem hele det her forløb til ingen verdens nytte. Jeg skulle have fulgt min intuition fra starten af og have forlangt det planlagte kejsersnit! Så havde jeg måske sluppet for alle følgerne med nedture efter min pige var kommet til verden. Heldigvis ved jeg så nu at næste fødsel så bliver ved planlagt kejsersnit og så kan ventetiden forhåbentlig blive sød som den bør være.

  • Reply
   blonde toner
   december 6, 2014 at 9:15 pm

   Puha fr en omgang du har været igennem.. det må virkelig have været hårdt, både fysisk og psykisk.. jeg kan virkelig godt forstå du føler du burde have holdt fast i dine bange anelser omkring en fødsel, nå det ender som det gør.. dejligt du allerede nu har ro på omkring den næste fødsel ingen bør gå rundt og have en frygt ofr at skulle føde.. vi er allesammen forskellige og har forskellige behov.. Jeg mener der er virkelig vigtigt at lytte på sig selv og sin krop..

   Tak fordi du deler din historie:)

   • Reply
    Linne
    december 7, 2014 at 10:02 am

    Ja, man skal virkelig lytte efter. Det er dejligt at høre at andre har de samme tanker som én selv engang imellem. Håber alt det bedste for dig med det kommende kejsersnit!

    • Reply
     blonde toner
     december 7, 2014 at 1:22 pm

     Tusind tak.. tit går man rundt og tror man er den eneste med de tanker, men det finder man hurtigt ud af at man ikke er.. så det er bare om at få snakket om tingene, hvis der noget man går og tumler med:)

 • Reply
  Louise Overgaard
  december 6, 2014 at 8:47 pm

  Jeg har en tarmsygdom der gør at mine tarme er lidt skrøbeligere end normalt og der var en risiko for, at de kunne tage skade i forbindelse med en fødsel. Derfor valgte jeg også at føde ved kejsersnit også selvom der var en chance for, at en fødsel ville kunne lade sig gøre. Og jeg har ikke fortrudt

  • Reply
   blonde toner
   december 6, 2014 at 9:08 pm

   Nej det beviser igen hvor vigtigt det er at man træffer et valg som mna kan stå inde for:) tak fordi du deler

 • Reply
  Søs
  december 6, 2014 at 8:48 pm

  Du vælger da på ingen måde den “nemme” løsning, for mange glemmer lige hvor meget hårde og smertefuldt, det kan være efter fødslen.

  Jeg har selv fået planlagt kejsersnit, da jeg er blevet opereret en del som barn, som gjorde, det ikke var muligt, at jeg fødte ved normal fødsel. Så jeg har også altid vidst, at når jeg engang sku ha børn, ville det være ved kejsersnit

  • Reply
   blonde toner
   december 6, 2014 at 9:07 pm

   Ja så kender du jo alt til præcis de tanker jeg har gennemgået omkring det at skulle have planlagt kejsersnit.. men ja der er mange der mener at det er “bare lige” at gennemgå et kejsersnit og der må jeg også lige banke i bordet og sige det er det bestemt ikke.. processen efterfølgende er lang og det tager tid at komme sig over og her anden gang har jeg jo også Vigga at tage mig af.. så det bliver noget af en udfordring, da hun jo ikke rigtig forstår at mor er blevet opereret ..

 • Reply
  Nina Claire
  december 6, 2014 at 8:50 pm

  Wow en omgang! Du må have en seriøs Guardian Angel! 🙂

  Det er bestemt ikke kujon agtigt – tværtimod! Det er kujonagtigt at gøre noget, som ikke føles rigtigt pga hvad andre synes. Sejt at du følger din mavefornemmelse 🙂

  Og hold nu op hvor bliver det spændende på onsdag! Sidste weekend som 3-kløver <3

  • Reply
   blonde toner
   december 6, 2014 at 9:03 pm

   Tak for din støtte og opbakning det er altid skønt med lidt positiv feedback og dejlgit du gider læse med:)

   Ja det er jo lige om lidt.. panikker dog lidt ved tanken.. men mon ikke det hele kommer til at gå fint, det håber vi

 • Reply
  Karina
  december 6, 2014 at 9:21 pm

  Hvor er det befriende at læse! Jeg er enig med alle andre, det er den løsning som er bedst for dig/jer.
  Er selv gravid i 12 uge og har tidligere i mit liv også oplevet et traume, dog ikke så voldsomt som dit. Og det er da rart at vide, at de tager hensyn til ens eget syn på tingene.
  Er sikker på alt nok skal gå godt på onsdag.

  • Reply
   blonde toner
   december 6, 2014 at 9:28 pm

   Deligt du kan lide mit indlæg og ja man skal jo huske at lytte og mærke efter i sig selv, hvilken løsning man finder bedst.. Ja det har været nogle super gode fødselslæger jeg har været til samtale hos.. men der kan selvfølgelig også være forskel.. og tillykke med in graviditet:) så får du dig jo et skøntsommerbarn:)

   Ja kryds fingre på onsdag og følg endelig med på bloggen fremover:) den er ogås at finde på bloglovin

 • Reply
  Ümit D.
  december 6, 2014 at 9:28 pm

  Åhh sikke en omgang! Jeg synes, du har truffet det rigtige valg! Jeg fik også selv kejsersnit for 14 måneder siden, da min datter vendte forkert, og jeg havde ikke lyst til at føde vaginalt, selvom mange mente, man kunne prøve. Hvorfor skal man risikere.

  • Reply
   blonde toner
   december 6, 2014 at 9:34 pm

   Ja det vigtigste er bare at man har sig selv med og kan stå inde for sit valg:) så det lader til det også var det rigtige valg for dig..

 • Reply
  Pernille
  december 6, 2014 at 10:20 pm

  Åh søde, hvor er det dog tragisk med din oplevelse/ulykke

  • Reply
   blonde toner
   december 6, 2014 at 11:46 pm

   ja det var en grim oplevelse, men godt man kommer over på den anden side:)

 • Reply
  Helle
  december 6, 2014 at 10:23 pm

  Utrolig heldig! Dejligt at ulykken ikke gjorde dig ude af stand til at få børn, så pyt med hvilken vej de kommer ud. Har 2 unger -1 dreng født ved kejsersnit og en pige født normalt, og de er begge sunde og dejlige =så det gør ingen forskel når bare de får masser af kærlighed når de kommer ud. Så forstår godt dit valg -en risiko er ikke værd at løbe når det indebærer et lille barn. Held og lykke -følger med på IG! ❤

  • Reply
   blonde toner
   december 6, 2014 at 11:50 pm

   ja det priser jeg mig også lykkelig for:) så har du jo prøvet begge dele, men som du siger selv så er det jo ikke fordi det gør forskellen for børnene, blot de får den samme kærlighed:)

  • Reply
   blonde toner
   december 6, 2014 at 11:51 pm

   og dejligt du gider at følge med på IG – du kan også følge bloggen på Bloglovin hvis du er på der:)

 • Reply
  Sabine
  december 6, 2014 at 10:26 pm

  Personligt er jeg lidt ‘tosset’ med det der fødsels pjat (mine har begge været nemme og hurtigt overstået), men med det sagt, når jeg læser dit indlæg, så virker det bare som det allermest naturlige i jeres situation, og det er jo sikkert en ligeså stor oplevelse om det er den ene eller den anden vej baby kommer ud

  • Reply
   blonde toner
   december 6, 2014 at 11:53 pm

   Ja jeg tror det er det bedste valg for os.. ligesom fødsel lyder til at være det perfekte for jer.. må indrømme jeg også er en smule misundelig og tror bestemt også at det er en vild oplevelse at komme igennem en fødsel.. man m føle sig totalt uovervindelig:) men ja i sidste ende skulle der jo gerne komme det samme ud:P

 • Reply
  Eilsel Dahl Kremmer
  december 7, 2014 at 12:28 pm

  Du er for sej smukke! Held og lykke med det hele på søndag. Glæder mig at se billeder af lillesøster 🙂 <3

  Knus fra Dubai

  • Reply
   blonde toner
   december 7, 2014 at 1:19 pm

   Åhh tak søde du.. dejligt du læser med og så helt fra Dubai:) håber snart at det bliver jeres tur til små lækre babyer:P og håber du vil følge med fremover.. du kan også følge bloggen på bloglovin:) god søndag

 • Reply
  Pernille
  december 8, 2014 at 1:25 pm

  Først vil jeg lige sige, sikke en fin blog du har fået dig! Kan ikke vente med at se baby billeder, når den lille ny kommer. Jeg følger dig selvfølgelig også på instagram 😉

  Sikke en forfærdelig ulykke du har været ude for, men hvor er det dog fantastisk at du stadig kan klare en graviditet! Held og lykke med dit kajsersnit!

  Jeg går også selv og bliver helt skruk, når jeg nu kan se at du har en pige på 1 år, og venter en lille ny meget snart. Min dreng bliver 1 år den 22. december, men der er ikke en lille ny på vej her endnu. Vi er dog begge besluttet på, at han engang skal være storebror, men hvornår det ved jeg desværre ikke.

  Beklager det blev en lidt lang kommentar, men vil alt i alt bare sige, at du er en sej kvinde!

  • Reply
   blonde toner
   december 8, 2014 at 2:00 pm

   Tusind tak for den meget fine kommentar.. det er kun skønt med lange kommentarer, så det skal du du skam ikke undskylde:)

   Dejligt du både følger lidt med her og på Instagram. du kan også finde bloggen på bloglovin:)

   Ja det var en grim oplevelse og det tog tid at komme over, men man må jo bare op på hesten igen bogstavligt talt og det kom jeg og min beslutning om kejsersnit står jeg 100% inde for og det er det bedste valg for os.. Spændende hvornår det bliver jeres tur til at få nr 2:P håber du vil følge med fremover..

   • Reply
    Pernille Poulsen
    december 9, 2014 at 11:11 am

    Vil selvfølgelig følge med frem over! Elsker mommy blogs. Nok fordi jeg selv er mor 😀
    Du er så velkommen til at tage et kig på min instagram @nilleslilleverden eller på min blog http://www.nilleslilleverden.blogspot.dk

    Positive tanker herfra. Nu er der ikke længe til!

    • Reply
     blonde toner
     december 9, 2014 at 12:50 pm

     nej nu er der under 24 timer tilbage:)

   • Reply
    Pernille
    december 9, 2014 at 12:35 pm

    Selvfølgelig vil jeg da følge med. Jeg elsker at følge med på diverse mommy blogs. Nok fordi jeg selv er mor.

    Du er også velkommen til at kigge forbi min IG @nilleslilleverden eller min blog http://www.nilleslilleverden.blogspot.dk

    Ønsker dig alt godt med på vejen i morgen! Og glæder mig til at se den lille ny.

    • Reply
     blonde toner
     december 9, 2014 at 12:50 pm

     dejligt du følger med.. jeg må da helt sikkert ind og lurer:)

 • Reply
  Michelle Madsen
  december 8, 2014 at 8:03 pm

  Man kan vel aldrig blive kaldt en kujon for at vælge det der vil være bedst for en selv og ens familie.
  Jeg syntes tværtimod det er mod at stå ved hvad man gør og hvorfor man vælger at gøre det.
  Og efter selv at have fået et kejsersnit, skal jeg da lige hilse og sige at der da skal mod til at gøre det igen, for det gør da pokkers ondt bagefter.

  Held og lykke på onsdag 🙂

  • Reply
   blonde toner
   december 8, 2014 at 8:16 pm

   Tak for din kommentar.. ja der skal nosser til at gøre det igen og jeg vil sige at det kommmer meget tæt på lige nu, har netop lagt et indlæg på bloggen. Men ja dejligt at høre det ikke kun er mig der synes at kejsersnit også er hårdt, men mange forbinde det med den “lette udvej”

  Skriv kommentar