Sandaler og forårssko til pigerne - Blondetoner
Børnemode Hverdagsglimt

Sandaler og forårssko til pigerne

Reklame.

Det kan godt være foråret kun lige er over os, men jeg har erfaret fra tidligere år, at man ikke skal vente for længe med at købe sko, støvletter og sandaler. De fleste er tidligt ude og mange størrelser i de populære modeller bliver udsolgt hurtigt. Så vi har, traditionen tro, været en tur forbi vores yndlings børneskobutik Rend og Hop i Vanløse. Vi tager gerne lidt længere for den bedste service og korrekt vejledning. Butikken er super hyggelig, med god stemning og vingummibamser til børnene når de går.. De starter med at måle pigernes fødder og vurderer så udfra det, hvilken model de skal have, da der sagtens kan være sket en ændring på deres fødder siden sidst – skal de have en smal model, bred model, har de høj eller lav vrist. Jeg føler mig helt rolig, når de tager over.

 

Det er SÅ vigtigt at vælge det korrekte fodtøj, især til de små fusser. Børn render rundt og er aktive det meste af dagen og derfor er korrekt fodtøj alfa omega. Alle kan med lidt snilde måle børnenes fødder, men modellerne svinger meget og der findes både smalle, brede og normale modeller og børns fødder er så forskellige, endda også fra år til år, når de er så små som mine . Mine piger har vidt forskellige fødder og det kan sagtens ændre sig med tiden. Vigga har en smal fod og Molly har en bred fod,derfor er der også en del modeller der ikke passer. I butikken har de mærker som Angulus, Bisgaard, Aigle og Naturino og der er både sko, støvletter, sneakers, gummistøvler og sandaler. Hvis i er på udkig efter begyndersko, så er det også at finde i butikken.

Vi havde en skøn eftermiddag og som altid tager de sig god tid til at prøve forskellige modeller og pigerne havde en fest med legetøj, sko og vingummibamser – win win. Så hvis i bor i hovedstadsområdet, så bør i gøre jer selv den tjeneste at tage forbi byens hyggeligste børneskobutik Rend og Hop. Desuden har de tæt samarbejde med ortopæder og fysioterapeuter, der gør dem endnu mere rustet i at vejlede til det korrekte fodtøj.

Vi er så klar til forår og sommer med lækre sandaler og støvletter til begge piger:)

 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar