Saint Laurent - Materiel lykkerus - Blondetoner
Mode og livsstil

Saint Laurent – Materiel lykkerus

saintlaurent_ny_taske

Jeg fik vist nok røbet i fredagens indlæg, at jeg havde forkælet mig selv med noget, som har stået højt på ønskesedlen meget længe. Jeg vil gå så langt som at sige, det er materiel lykke. Bare synes af denne skønhed gør mig helt glad, for den er VIRKELIG pæn. I fredags var jeg en smut forbi Saint Laurent i Købehavn, en butik jeg mange gange er gået forbi og har stået foran butiksruden og sukket efter alle de smukke tasker og sko..

Selvfølgelig kan lykke ikke måles i penge, men for filan jeg er SÅÅÅÅ glad for dette køb og den kommer til at følge mig resten af livet. Jeg har længe manglet en lille sort taske, der både kan bruges på farten, men også ved mere specielle lejligheder og der kan denne fine taske fra Saint Laurent bare det hele. Til de nysgerrige, så hedder modellen “Collège Monogram, Small quilted leather shoulder bag” Den har den perfekte størrelse og ja jeg bliver helt glad hver gang jeg kigger på den. Det underligt man kan have det sådan med en ting, for det er jo bare en ting, men det er en meget pæn ting der i den grad pryder ethvert outfit. Så nu er alle sparepengene, fødselsdagspengene og lidt til opbrugt. Nogen vil helt sikkert mene det er fuldstændig sindsygt at købe så dyr en taske og det er også helt ok, vi kan ikke være enige om det hele.

saintlaurent_taske_monogram

saint_laurent_monogram

Saint Laurent love – materiel lykke

Jeg er så glad for mit eneste køb og altså det sværetse var da at vælge model og farve, for der er ikke noget i den butik, der ikke er pænt. Men da det er en taske der skal holde mange år og gerne skal kunne bruges igen  og igen, så måtte jeg gå efter den helt klassiske lille sorte model. Det smarte er at den både kan burges som håndtaske og som cross-over.

saintlaurent_ny_taske_2sainlaurent_ny_taske_1

I morgen tidlig står den på eksamen og jeg må indrømme mine tanker er helt andre steder, men det ændre jo ikke på, at det er i morgen jeg skal op.

God aften til jer


Læs også med i indlægget her, hvis i er til lægger veganer brunch, den skønneste hårplejeserie og et outfit der ikke er til at overse:) Læs med HER

Skærmbillede 2016-05-31 kl. 18.56.15

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

14 Kommentarer

 • Reply
  Charlotte
  maj 30, 2016 at 7:02 pm

  Arrmen den er da SÅ fed lykke kan ikke måles el gøres op i penge. Jeg er også glad for alle mine “drømme” tasker, og de blir jo kun feder m alderen, når patinaen træder frem. Tillykke med den-og pøj pøj m imorgen

  • Reply
   Camilla
   maj 30, 2016 at 10:08 pm

   Du har ret.. Jeg har et oar gamle gucci tasker, fra min teenagetid, som jeg stadig bruger og er meget glad for.. Så ja årene er kun gode, især med lædervarer som denne.. Tak, hvor er du sød.. Det skal bare overståes

 • Reply
  Line
  maj 30, 2016 at 7:07 pm

  Hvor er din vildt fine nederdel fra? 😀

  • Reply
   Camilla
   maj 30, 2016 at 10:06 pm

   Den er fra Gestuz.. Danner nemlig så fin og perfekt til sommer fåes også i en meget fin kjole

  • Reply
   Camilla
   maj 30, 2016 at 10:09 pm

   Den er fra Gestuz.. Kommer også i en fin top og i en hel kjole..det hele så fint.. Især nederdelen

 • Reply
  Julie
  maj 30, 2016 at 8:18 pm

  Den ER da godt nok også bare smuk 🙂

  • Reply
   Camilla
   maj 30, 2016 at 10:06 pm

   Ja altså hvis man kan være forelsket i en taske, så tror jeg denne er svaret

 • Reply
  Julie Bertelsen
  maj 30, 2016 at 8:42 pm

  Vildt lækker taske!! Jeg kan sagtens forstå dit køb

  • Reply
   Camilla
   maj 30, 2016 at 10:05 pm

   Ej men jeg elsker den allerede..

 • Reply
  Sidse
  maj 31, 2016 at 2:38 pm

  Ej, hvor er den lækker Kan godt forstå at du er vild med den Må man spørge, hvor meget den skønne taske koster? Håber det er gået godt med eksamen Og tak for en skøn blog – nyder at følge med i jeres liv

  • Reply
   Camilla
   juni 2, 2016 at 2:19 pm

   Tak for de pæne ord. Den er ikke helt billig, så det er de 13 k, du kan finde den på saint laurent hjemmeside. Jo tak eksamen gik godt. jeg fik hivet et 12 tal hjm, så det kan ikke være meget bedre:)

   Tak for din beaked

 • Reply
  Louise Juhl
  maj 31, 2016 at 9:30 pm

  Jeg kan så godt følge dig Jeg gør også af og til, nogle sindsyge dyre materielle køb. Og så er den da bare vildt flot, den vil jeg lige ha undersøgt lidt nærmere Godt køb

  • Reply
   Camilla
   juni 2, 2016 at 11:29 pm

   Ja den er så smuk og helt klart en ønskeliste værdig:) men nej det er ikke sådanne køb man gør hver dag.. god aften

 • Reply
  Opturs fredag, mål for 2016 & ny bomber jakke fra Gestuz - Blondetoner
  juli 8, 2016 at 5:24 pm

  […] En lille favorit er tilføjet i min garderobe og jeg er generelt blevet utrolig glad for Gestuz som brand. De har virkelig lavet nogle fine kollektioner de seneste år, i de skønneste materialer, former og print, tilmed til virkelig favorable priser, hvor de fleste kan være med. Når ja og de smukke solbriller, som ligeledes er nye for denne sæson, dem kan i læse mere om her. Min højtelskede Saint Laurent taske, kan i se mere til her […]

 • Skriv kommentar