Sæt navn i, før det forsvinder... - Blondetoner
Mor og barn

Sæt navn i, før det forsvinder…

image

reklameVi kender det allesammen, eller i hvert fald dem af os der har børn. Vi henter børnene i institution og de har måske ikke det tøj på, som de havde da man afleverede om morgenen og sutskoene er ikke at finde. Hvis man skal gøre sig forhåbninger om, at tøjet finder tilbage til rette ejermand, så kræver det at man får sat navn i tøjet. Indlægget er lavet i samarbjede med Navnelapper, da vi her hjemme har fået lov at prøve deres produkter.

Da Vigga startede i vuggestue skrev jeg med en textil tusch i hendes tøj og sko, men nu har jeg lidt opgivet og så er det mindre praktisk, når Molly arver, for så går det helt galt med placering af tøjet. Jeg kan ikke være den eneste der blot har skrevet med textil pen i børnenes tøj, men det er slut nu, for nu findes der altså smartere og mere brugbare løsninger.

Navnelapper, et dansk firma der har gjort det nemt at sætte navn i børnenes tøj og tilmed også fjerne det igen, uden synlige mærker. De kan tages af og på og bruges på både tøj, sko, sutter, legetøj ja alt hvad der kan tænkes at sætte et navn på. Jeg må indrømme, at det er noget mere smart end den textil pen jeg har brugt hidtil og så kan tøjet rent faktisk gives eller sælges videre uden navn i. Det fungerer som et klistermærke man sætter i tøjet, men forskellen er bare, at det ikke ryger af ved brug eller vask, men det kan fjernes og efterlader ikke mærker. Altså hvis det har siddet længe og tøjet er blevet godt brugt, så vil der formentlig være en farveforskel, der hvor mærket har siddet, men det er også det.

image

image

Når man bestiller sine navnelapper, kan man vælge eller fravælge et af de mange symboler og man bestemmer selv hvor meget tekst der skal være på. Det er hurtigt og nemt at bestille, i kan jo selv prøve det af HER

Så til dem af jer der har børn i institution, så er navnelapper altså genialt og helt klart noget der kan anbefales og så koster de jo heldigvis ikke en bondegård, men kan købes til en meget fair pris HER

God aften

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar