Sån sikre du både maden og kærligheden... - Blondetoner
Hverdagsglimt

Sån sikre du både maden og kærligheden…

timian1

En amerikansk tradition, som vi efterhånden har tager ret godt til os her i landet, ja jeg taler selvfølgelig om Valentines Day. Dagen hvor, man forkælet den man elsker og holder af og så er det nok en af de dage på året, hvor blomsterhandlerne får alvor får nogle penge i kassen.. En dag hvor det hele lige bliver en tand for rosenrødt og det hele drukner i blomster, chokolade og store kærlighedserklæringer.

Når det så er sagt, så er det ikke en dag vi fejre her hjemme.. Men jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke er en type der godt kan lide at få blomster og blive forkælet, for det kan jeg, hvem kan ikke det. Nu er det bare sån, at jeg ikke er gift med en romantiker, ikke sagt at han ikke er verdens dejligste mand, for det er han uden tvivl, han gør bare tingene på sin måde. Måske er det netop derfor, at jeg har valgt at blive gift med ham – da han ikke er den forudsigelig mand, der kommer med blomster på de rigtige mærkedage og fordi han rent faktisk giver mig lidt modspil. I bund og grund, så elsker jeg ham jo bare for den han er. Og når jeg tænker mig om, så bliver jeg vidst forkælet rigeligtKraftigt sort hjerte

Som dem af jer, der læste mit indlæg i går ( kan læses HER), så ligger jeg syg og det er desværre kun blevet værre i dag – feberen er steget og hosten taget til.. Når men denne valentines day, der har jeg rent faktisk fået blomster, ELLER var det nærmere en plante, når nej det var det ikke en gang, eller jo timian, er vel også en form for plante eller er det mon en blomst, måske er det en blomst (det må googles).. Men jo jeg har været så heldig at få en timian(plante)(blomst), som forøvrigt skulle bruges til maden, så der er ikke meget tilbage.. Han mente selv, at det var ren win-win – både maden og kærligheden var på den måde sikret. Det med maden gjorde han nu meget godt, lækker “Coq au vin” – så mener han ellers at marabou og cola kan opveje restenAnsigt med glædestårerAnsigt med glædestårerAnsigt med glædestårer Nu er det så heldigt, at jeg er svært glad for både marabou og cola, så helt galt i byen er han da ikke gået.

Glædelig Valentines Day til jer allesammen – husk at nyde hinandenKyssemærke

Følg med på INSTAGRAM og BLOGLOVIN

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar