Derfor skal der balsam i hovedbunden - Blondetoner
"I skønhedens navn"

Derfor skal der balsam i hovedbunden

 haartip_bjoern_axen

Hvem ville ikke tøve en smule, hvis man fik af vide, at man skulle komme balsam i hovedbunden. Det lyder ikke som noget man normalt høre en frisør sige. Jeg har været til et lille event for noget tid siden med den meget dygtige og topprofessionelle frisør Johan Hellström, der står bag de lærker hårprodukter fra Björn Axén. Han kom med denne påstand, at man altid skal komme balsam i hovedbunden. Noget langt de fleste af os altid bevidst har undgået, inklusiv mig selv, da det er hvad vi er blevet rådet til.

Selvom jeg selv har en baggrund som frisør, så har jeg aldrig hørt den påstand før, men jeg vil lade ham komme tvivlen tilgode. Belægget herfor er netop at hovedbunden har brug for samme næring som håret og det lyder jo egentlig også ret fornuftigt. Men som vi alle var enige om, så har det jo hidtil lyt sig, at håret klasker hvis der kommer balsam i bunden og at balsam kun er til spidserne. 

Den påstand er nu malet til jorden. Jeg har den sidste tid afprøvet det på eget hår og mit hår klasker ikke af den grund, det virker faktisk bare ganske rart, så fra nu af vil jeg altid komme balsam i hele håret og hovedbund. 

Jeg er sikker på der sidder nogle og tvivler, præcis som jeg selv gjorder, men prøv det af og lad mig vide hvad i tænker. Måske der er forskel fra hår til hår, det skal jeg ikke kunne sige:)

Det var forresten den skønneste eftermiddag, hvor vi ikke mindst blev klogere og beriget med gode hårtips. Selvfølgelig var der rig mulighed for at afprøve de lækre Björn Axén produkter i eget hår. Det sige man jo ikke nej tak til og slet ikke når det er Johan Hellström der står bag. Han kreerede den ene smukke håropsætning efter den anden og det er fascinerende at iagttage en mand, som Johan, der bare kan sit kram. Jeg måtte selvfølgelig selv i stolen, bare lidt ærgeligt det var på en hverdagsaften, når nu man gik der fra så fin.

Men prøv det af og se om det virker for jer. Nu har jeg hørt flere der har prøvet det med positiv effekt:)

haartip

haartip_balsam_hovedbunden

God aften


Læs også med her om mor-rollen, et hospitalsbesøg og en ny hverdag

Skærmbillede 2016-07-11 kl. 20.34.40

Eller læs om vores husprojekt, renovering og fremtidsplaner. Med massere billeder her

Skærmbillede 2016-07-11 kl. 20.37.02

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

3 Kommentarer

 • Reply
  Thea
  juli 12, 2016 at 12:31 am

  Det må prøves
  Håber du har en skøn dag

  • Reply
   Camilla
   juli 13, 2016 at 7:56 pm

   ja gør det.. god aften

 • Reply
  Et kapitel lukkes, et nyt åbnes.. - Blondetoner
  juli 13, 2016 at 8:28 pm

  […] med her og find ud af hvorfor det er en god ide, at komme balsam i […]

 • Skriv kommentar