Sådan får du skøn, sund og solkysset kulør - Blondetoner
"I skønhedens navn"

Sådan får du skøn, sund og solkysset kulør

selvbruner1

På denne årstid render de fleste af os rundt og er vinterblege. Vi higer efter hver en lille solstråle, der kan give fornyet energi – jeg gør i hvert fald.

Jeg har undersøgt markedet lidt for de forskellige selvbruner-produkter og det er jo en stor jungle. Nu må det prøves, da vi ikke har mulighed for at rejse sydpå og blive lækre solbrune, så denne gang må jeg snyde mig til en lækre brun kulør på anden vis og så er det selvfølgelig den sundeste måde at blive brun på.

Jeg må indrømme, at jeg altid har været en smule skeptisk omkring selvbrunere og har faktisk ikke brugt det siden mine teenage-år, men jeg kan nu efter at undersøgt det lidt konstatere, at der er sket en helt del på markedet siden den gang.

Jeg er faldet for “Vita Liberata”, hvor der både er en selvbruner til ansigt og til krop. De giver en let solbrun kulør på den sunde måde og vigtigst af alt, så ligner man ikke en “poletneger” efter brug.

selvbruner

Produkterne går ind og gennemfugter huden, og de skal derfor også påføres inden anden form for creme og gerne efter peeling, for at få det pæneste resultat. Ansigtscremen er en ikke-farvet creme, men kommer til syne i løbet af 4-6 timer, hvor imod den til kroppen giver kulør med det samme, men vil blive kraftigere efter 4-6 timer. Så start stille og roligt ud for at få et naturligt look. For at opnå det bedste resultat anbefales det, at man bruger Vita Liberata’s påføringshandske. Farven holder ca 4-6 dage og aftager gradvist.

Bonus info til de interesserede: Produkterne tørre hurtigt og er uden duft, alkohol og parfume. De er 80% økologisk og rig på naturlige ekstrakter og bygger på et unikt fugtighedssystem (pentavitin) der binder fugten til huden og det gør at farven holder længere og aftager langsommere.  Ansigtscreme indeholder desuden A, C og E vitamin der er med til at pleje huden i dagligdagen. Mærket var vinder af “danish beauty awards 2012” i kategorien årets serie.

De koster henholdsvis 165kr for den til ansigt og 219kr for den til kroppen

 Følg gerne med på BLOGLOVIN og INSTAGRAM så bliver jeg så glad:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar