Sådan får du silkebløde ben "undgå stænger der stikker" - Blondetoner
"I skønhedens navn"

Sådan får du silkebløde ben “undgå stænger der stikker”

selvbruner1

reklame

Flere af jer der læser med må efterhånden vide, at jeg har en svaghed for produkter der kan gøre min hverdag nemmere og det er netop også hvad det skal handle om i dette indlæg, der er lavet i samarbejde med Braun.

Jeg har været så heldig at få lov og teste Braun Silk-épil wet and dry – en epilator der nemt og enkelt fjerne hårene med roden – efter min mening den perfekte maskine for den travle kvinde. Den kan tilmed bruges til bikinilinje, ansigtshår og under armene og så medfølger der forskellige “hætter” alt efter hvad den skal bruges til selvfølgelig, samt trimmer og opladningsholder.

image

Vi kender det vel allesammen, sorte stikkende hår på benene og ikke alle har tid til at barbere ben hveranden dag – jeg har i hvert fald ikke og ærgerligt så gider jeg heller ikke bruge tid på det, hvis jeg kan undgå det. Jeg har altid været så heldig, at være beriget med en minimal hårvækst på benene – de kunne hverken ses eller mærkes. Men men men det satte mine to graviditeter vist en stopper for. Hårene på benene er gået fra stort set usynlige, bløde, lyse hår til mørkere og ret stive hår. Det er simpelhen så deprimerende.

Her kommer Braun Silk-épil ind i billedet, den fjerne hårene fra roden og resultatet er perfekt og så holder det i op til 4 uger. Jeg havde forventet det ville være en smertefuld omgang, men det er det langt fra og så er den så smart lavet, da den både kan bruges med og uden vand. Jeg er fan, det er slut med stænger der stikker:).

Overvej lige hvor meget tid man sparer – tid der kan bruges på alt muligt andet og langt sjovere ting, end at barbere ben. Jeg har kun prøvet at bruge den på tørre ben og der skal man lige huske at benene skal være rene og uden creme. Men det giver jo lidt sig selv, ellers står det hele selvfølgelig beskrevet i den lille guide der medfølger, hvis man køber produktet.

Epilatoren er klar til brug og det kræver ingen større videnskab at betjene den – det er bare om at gå i gang og lade epilatoren glide hen over benene, præcis som hvis man barbere ben. Den er tilmed udstyret med lys, så man nemt kan se om der er flere hår tilbage, der skal fjernes, præcis som jeg viser på billedet. Det er altid en god ide at exfoliere huden inden brug, specielt ved bikinilinjen og under armene, så mindsker man indgroede hår, som i den grad kan være irriterende.

image

image

Jeg kan kun give min bedste anbefaling af denne smarte epilator, der gør det muligt at få det der proffessionelle resultat, præcis som hvis man har fået dem vokset ude. What’s not to LIKE. Så måske en tilføjelse til ønskesedlen, eller ren selvforkælelse. Hvis i har ladet jer friste så kan i få fingrene i den lige HER og tilmed med lidt rabat, hvilket kan være tiltrængt i denne søde juletid.

Nu er der i hvert fald ingen undskyldning for ikke at få de der glatte lækre stænger uden at bekymre sig om at de efter 24 timer igen stikker.

Hvis du også ønsker at få en sund og solbrun kulør i vintermånederne så kan du med fordel læse med HER

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar