Så kom jeg med på bølgen - "SKAM" - Blondetoner
Hverdagsglimt

Så kom jeg med på bølgen – “SKAM”

Nu følger jeg en del mennekser rundt omkring og den seneste tid har særligt en ting præget især min instafeed, så meget så jeg blev lidt for nysgerrig til ikke lige at tjekke det ud. Måske i også er stødt på selv samme, ellers så har i muligheden nu. 
Jeg taler om den norske serie SKAM. En serie der kan ses direkte på nettet og sæson 1 og 2 er lige til at gå ind og se bare Google skam, så kommer det frem. Jeg advare lige på forhånd, man bliver en smule afhængig, for den er altså ret god, især hvis man som jeg er glad for serier. Den handler om unge mennesker i Oslo, gennem deres gymnasie tid og deres liv på godt og ondt og de udfordringer ved at være ung. De forskellige roller er overraskende gode og meget stærke – i det hele taget gør de det super godt og ja, jeg kan kun tilslutte mig koret – det er en sindsyg god serie og det er svært ikke st lade sig rive med i det meget troværdige univers.. Min yndlings karakter er Noora, udover at være gudesmuk, så spiller hun fantastisk godt og i sæson to følger man primært hendes karakter på godt og ondt. 
Hvert afsnit er af forskellig længde, men når først man er gået i gang, så er det svært at stoppe.. For mig er det blevet nogle sene aftener og jeg må vist indrømme jeg har været ret så træt om morgenen, fordi jeg lige skulle se et lille afsnit mere.
Der er drama for alle pengene og godt med underholdning. Serien køre online og så er en tredje sæson på vej dette efterår.
Husk at slå norske undertekster til, det gør det lettere at forstå😊 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

4 Kommentarer

  • Reply
    Julie
    september 13, 2016 at 9:33 pm

    Ja den er jo så god den serie! Jeg så både første og anden sæson på et par dage

  • Skriv kommentar