Så kom DAGEN... - Blondetoner
Hverdagsglimt

Så kom DAGEN…

…vi har set frem til den seneste tid og ventet spændt på, set frem til og ikke helt har forstået alvoren af endnu, eftersom det hele er gået så stærkt. Det har ikke helt nået at rodfæste sig hos os endnu og der går nok lidt tid før det rigtig går op for en og at den er god nok. Men i dag blev det hele en smule mere realistisk, for med nøglerne til det nye hus, så har vi pænt svært ved at få armene ned. 

Det har været den vildeste rutchetur, som jeg skrev lidt om i indlægget her. Men jeg er i den grad vokset med opgaven og har overvundet nogle personlige issues. Hvis man tror det er en dans på roser at købe et hus, så skal jeg love for, at man bliver klogere. Jeg tror man kommer sådan cirka alle følelser igennem og det tager virkelig hårdt på en, især psykisk. Jeg har slet ikke kunne lukke det ude af mit hoved, der er hele tiden ting at tag stilling til. Jeg vil dog sige, at vi er blevet hjulpet godt på vej af vores nye bank, herunder bankrådgiver Jens Christian Eskildsen, fra Danske bank, han har været intet mindre end fantastisk og servicen har været i top. Jeg sætter pris på mennesker der holder hvad de lover og rent faktisk er villig til at gøre en indsats og jeg kan hurigt konstatere det er en mangelvarer hos bankerne i dag. For filan vi har måtte lægge øre til meget undervejs, men det er en helt anden snak som jeg skrev noget om i indlægget her.

I dag får vi nøglerne til huset, helt præcis kl. 12 og det er så MEGA spændende og samtidig også meget vildt. Jeg fatter det stadig ikke.. I kan følge med over på snappen  hvis i har lyst–>blondetoner.

Så går vores drøm for alvor i opfyldelse og vi får huset i Virum som vi har drømt om og så synes jeg lige jeg vil ros Michael Fisker Christensen fra Home Virum, det er mægleren på huset og har har virkelig været god fra start til slut. Nu ved jeg godt man siger mægler er sælgers mand og generelt er mit billede af ejendomsmæglere ikke det bedste, men Michael har været professionel fra start til slut og været hurtig med dialogen så det ikke trak i lang drag. Faktisk stod vi med et andet hus på hånden inden vi fandt dette, men derfra mægler simpelhen så sløv med tilbagemeldingen og det virkede ærlig talt ikke som om de ville sælge et hus. Men til vores held for så kom HUSET jo og med en meget effektiv forhandlingprocess, hvor begge parter blev tilgodeset og uden nogen slinger i valsen. 

Ja okay lige i du vil glæden ingen ende tage og det skal den heller ikke. Nu kribler det bare i fingrene for at komme i gang i huset, for dom jeg vist har nævnt før, så har vi en del renovering forude. Men vi har gjort det før og det er jo netop det vi godt kan lide, så kan vi sætte præcis det præg på huser som vi vil..

God weekend folkens

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

3 Kommentarer

 • Reply
  Sidse
  juli 1, 2016 at 9:20 pm

  Stort tillykke med huset!! Det bliver sikkert en spændende og måske lidt hård periode I går i møde med flytning osv.
  Jeg følger dig på Snapchat, men jeg kan aldrig de noget fra dig – mon jeg gør noget forkert? Kan sagtens se billeder fra andre…

  • Reply
   Camilla
   juli 1, 2016 at 9:58 pm

   Tusind tak❤️ ja det bliver både spændende og hårdt og en længere proces, men vi glæder os og må tage det hele med.. Altså jeg er jo ikke så ferm i det Snapchat der.. Min mystory burde være synlig for alle der følger, så du burde kunne se det.. Måske du lige skal give den lidt tid før jeg dukker op.. Håber det lykkes ellers skriv, så må jeg finde ud af om jeg gør noget underligt god weekend

 • Reply
  Renovering, fremtidsplaner og billeder af det nye hus - Blondetoner
  juli 4, 2016 at 9:29 pm

  […] fik vi nøglerne til det nye hus (som jeg skrev lidt om her) og så har den ellers gået på at rive stort set alt ned.. Et lille rødt murstenshus med fuld […]

 • Skriv kommentar