Så er vi på den igen... - Blondetoner
Hverdagsglimt Mor og barn

Så er vi på den igen…

vigga1

Det er som om, det ingen ende vil tage. Vi kan bare ikke rigtig slippe af med den forbandede sygdom herhjemme. Ligesom jeg egentlig troede, at det hele var ved at være på retur, så bliver jeg ringet op af vuggestuen – Vigga er sløj med maveonde. Jeg er godt nok blevet advaret om, at når man får børn, så skal man være forberedt på en del sygdom, men synes godt nok vi har været hårdt ramt her i det nye år.. Så nu er jeg hjemme med begge pigerne. Vigga er ikke sløj som sådan, hun har bare racermave – uden at gå i for mange detaljer og det giver selvfølgelig også en rød mås – stakkels mus.. Hun var bestemt ikke tilfreds med, at blive hentet fra vuggestuen allerede nu, da hun lige var godt i gang med at få brød og frugt og undeholde resten af bordet.

Molly har afsluttet sin antibiotika kur i går og så håber jeg, at hun er ovre lungebetændelsen. Hosten og slimet i svælget generer hende stadig, men der sagde lægen, at det kan tage længere tid, førend det forsvinder. Vi må vidst bare væbne os med tålmodighed.. Jeg skal til 5 ugers tjek med hende i morgen, så kan der også lige blive tjekket ordentlig op på hende og lyttet en ekstra gang på lungerne, for at være helt sikre på at hun er kommet sig oven på lungebetændelsen. Vi krydser for at  forkølelsen ikke har sat sig andre steder..

Ja det var så en lille status fra det lille hjem – Pt sover begge piger og der er ro på. Så jeg nyder lige roen et øjeblik og håber på en bedre dag i morgen:)

Følg endelig med på INSTAGRAM og BLOGLOVIN – så blir jeg glad:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

6 Kommentarer

 • Reply
  Mie
  januar 15, 2015 at 11:47 am

  Øv, det er så hårdt med så meget sygdom!

  Sidste vinter havde jeg drengene hjemme på skift fra vuggestue og børnehave i et par måneder. Da vi nåede op på mere end 40 sygedage den vinter, stoppede jeg med at tælle. Jeg følte mig helt udkørt af at passe syge børn og ikke at få nok søvn.

  Jeg føler med dig og håber snart at der vender for jer 🙂

  • Reply
   blonde toner
   januar 15, 2015 at 12:03 pm

   Ja det trækker altså tænder ud:/

   Puha det var godt nok også mange sygedage, jeg er jo heldigvis på barsel, men det er altså stadig hårdt…:s håber snart vi kommer ovenpå..

   Tak for tip og biostrath er jo også værd at prøve

 • Reply
  Daniella B.
  januar 15, 2015 at 5:07 pm

  Åh, stakkels jer. God bedring til dine smukke piger.

  Jeg fik på et tidspunkt et tip af min sundhedsplejerske til røde numser. Kogt, afkøley vand med lidt eddike i – det slår alle cremer og salver.
  Jeg dupper det på med en blød kleenex. I løbet af kort tid forsvinder rødmen helt. 🙂

  • Reply
   blonde toner
   januar 15, 2015 at 8:38 pm

   Tusind tak:)

   Jeg har hørt det med små stykker revet storbyer i kogt afkølet vand, men har aldrig hørt at eddike skulle være godt, men man bliver jo klogere.. Tak for tippet:)

 • Reply
  M.Leander
  januar 16, 2015 at 10:54 pm

  Øv i har godt nok være ramt af med både den ene og anden form for sygdom..
  Herhjemme “nøjes” vi med rotavirus som Leander nu har lidt af i 14 dage. Opkast hver nat og flere gange hver nat og så en ordentlig omgang diarré som bare fortsætter.. Det er første gang på hans 3 år at vi er ramt så voldsomt af sygdom.. Men hovedet op og benene ned og så klare vi det hele alligevel

  • Reply
   blonde toner
   januar 17, 2015 at 10:56 am

   ja vi har vidst snart været hele vejen rundt, men sån er det vidst bare at have små børn.. i er da også selv hårdt ramt.. men som du slev skriver så klare man det hele alligevel

  Skriv kommentar