Så er vi dem der er smuttet... - Blondetoner
Hverdagsglimt

Så er vi dem der er smuttet…

Man kan vist roligt sige bloggen har ligget stille hen, den seneste tid. Ikke fordi jeg ikke har lyst til at dele en masse ting med jer, men tiden har ikke været til det og det er også hvad jeg har accepteret, nu hvor fuldtidsjob og familiemor skal gå op i en højere enhed. Der er ikke mange timer tilbage i døgnet, så de bliver brugt med omhu.

Min ferie startede i mandags, så har indtil nu haft en lille uge alene med pigerne. Det er helt nyt for mig ikke at have lang sommerferie, for som studerende har man jo  mange ugers sommerferie. I år bliver det til to uger og Jon og jeg har forskudt ferie, så pigerne får 3 sammenhængende uger. så jeg har en uge med pigerne alene og så har vi en fælles uge og så har Jon en uge med pigerne. Vi har hele tiden snakket om vi blot skulle være hjemme i år og lave ting i det danske land, men som de fleste af jer der læser med her på domænet, så er vi ikke typerne der sidder stille ret lang tid af gangen og er ret lette at friste, hvis muligheden byder sig. Indtil sidste uge var det stadig planen vi skulle være hjemme, men det skal vi ikke længere. Vi har nemlig booket ferie.

Jeg havde egentlig sagt til mig selv jeg ikke gad bilferie i år, mest af alt på grund af den laaaange transport tid med to børn i bilen, men selvfølgelig er vi endt med bilferie og meget tidligt i morgen tidig køre vi mod Italien. Vi regner med at være væk i 10 dages tid og har denne gang valgt at tage en overnatning på vej der ned og på vejen hjem, så vi kan dele den lange køretur i to. Vi var så heldige at booke en meget børnevenlig campingplads, hvor der er alt hvad børnene godt kan lide. Så fra ferie i det danske, blev det til ferie i Italien. Jeg glæder mig til at komme lidt væk, det tror jeg hele familien har brug for, selvom det nu også kunne have blevet en fin ferie i det danske. Pigerne glæder sig helt vildt og har selv pakket legetøj i hver sin taske til turen, så håber vi det kan holde dem lidt beskæftiget.

Son prikket over i’et fik jeg lavet nye negle hos søde rikke fra Neglekbh.dk så jeg er mere end klar til et par dage ved poolen.

God ferie til alle jer der endnu ikke har afholdt jeres ferie og til dem af jer der allerede har været af sted, så nyd sommeren.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar