Så er der bestilt... - Blondetoner
Hverdagsglimt

Så er der bestilt…

Skærmbillede 2015-05-22 kl. 20.29.28

Der findes næsten ikke noget bedre, end at kunne se frem til noget, at kunne glæde sig, at være virkelig spændt.. Den der glædesfølelse inde i kroppen, når man bare slet ikke kan vente.. Sån har jeg det og jeg kan næsten ikke få armene ned af begejstring. Grunden e, at vi har bestilt weekend/Spaophold på Vejle fjord hotel manden og jeg. Det er først til juli, men altså sån som tiden er fløjet afsted indtil videre, så er det jo lige om lidt..

Vi har begge hørt så godt om stedet og jeg håber derfor ikke mine forventninger er for høje, men det tvivler jeg på.

Spørg mig om jeg glæder mig.. HELT VILDT..

Det skal lige siges, at vi ikke har været uden børn siden sidste sommer, og det var kun et par timer.. Så det må siges at være velfortjent og det er vidst på tide, at vi også for prioriteret hinanden og vores parforhold. Det gør det også lidt lettere, når nu Molly er det ældre og det er muligt, at få dem passet hos svigermor på Fyn. Perfekt,

Så planen er den, at vi drager mod Fyn lørdag morgen, aflevere pigerne stille og roligt og drager videre mod Jylland og Vejle fjord hotel hvor der forhåbenligt venter os en formidabel oplevelse, i form af lækker middag, en enkelt overnatning i juniorsuite, en tur i de termiske bade, og selvfølgelig afsluttet med lækker brunch om søndagen, hvor turen igen går hjemad.

Vi har snakket om det så længe, så nu skulle det være. Så nu er der bestilt og betalt og vi glæder os helt vildt.. Vi skal heller ikke ud at rejse i år, så derfor kan vi prioritere at tage en lille smuttur i stedet for. Sommeren skal jo nydes i sommerhuset og forhåbenligt er den danske sommer god ved os i år, det har den bare at være..

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Mette R
  maj 23, 2015 at 9:39 am

  Der kan i helt bestemt også godt glæde jer til, det er et fantastisk sted. Vi har været der et par gange og hver gang vi har behov for lidt ro tænker og drømmer vi os derhen. Håber i får en fantastisk tur, det summer af afslapning

  • Reply
   blonde toner
   maj 23, 2015 at 8:23 pm

   åhhh hvor er det skønt at høre.. nu glæder jeg mig endnu mere.. er sikker på det bliver rigitg skønt og dejligt med ren afslapning og lige få koblet helt af for en kort stund:)

  Skriv kommentar