Så er der bestilt ferie... - Blondetoner
Hverdagsglimt

Så er der bestilt ferie…

image

Hen over julen snakkede vi en del om at rejse sydpå, men det blev kun ved snakken. Mest af alt fordi det var sindsyg dyrt hen over juledagene og så har vi ikke fået lavet pas til Molly, så det gav lidt sig selv.

Det var ellers tæt på Jon havde bestilt rejsen, men så var det at det det gik op for mig, at vi jo intet pas havde til Molly. Så ingen tur til de Canariske øer, som ellers var det vi havde i kikkerten og den eneste mulighed inden for Europa, hvis det skulle være lidt varmt. Ellers skulle vi længere væk, så som Thailand og det har jeg altså ikke lige mod på med to så små børn og sån en lang flyvetur. Mest af alt på grund af Molly, hun er ikke nået den alder hvor hun kan sidde stille og se tv eller spille på en iPad eller andre spilkonsoller, så jeg ved godt hvem den hænger på og jeg er ikke selv særlig god til at flyve, kan godt blive flyvesyg og det er også selvom jeg tager piller for det eller bruger mine sea-band.

Hvis det skal være inden for Europa og hvis det skal være en destination med sommervejr, så er vi lidt begrænset.. Så vi har udskudt vores ferie og rejser først i sensommeren. Ferien blev bestilt for et par uger siden og turen går til Mallorca. En destination jeg efterhånden har besøgt et par gange og man ved hvad man får og så er det ganske godt, når man rejser med børn. Vi var faktisk afsted med Vigga, da hun var et halvt år.

Alle gangene har det været på forskellige hoteller men i Alcudia. Denne gang har vi valgt et hotel i byen Palmanova, dejlig tæt på lufthavnen, så transporttiden bliver så kort så muligt, efter en flyvetur på lidt over 3 time. Det et en fordel, når man rejser med så små børn. Vi rejser i slut August, så der er længe til, men det er dejligt at have noget og se frem til og da jeg skal i praktik hen over sommeren, så var det ikke muligt før.

Vi har opgraderet til et ret ok hotel, hvis jeg skal sige det selv, eller billederne viser i hvert fald noget der ser virkelig skønt ud, så jeg håber det lever op til det de viser. Det er super børnevenligt, tæt på vand og by og med mulighed for spa og massage. Det hotel værelse vi har bestilt ligger oppe på toppen, med egen tagterrasse og jacuzzi – det gør det bare lidt sjovere, når vi er tvunget til at være så meget på hotellet, specielt ved lurer og om aftenen, når de er puttet for natten.

image

image

image

image

image

Rejsen er i hvert fald bestilt. Så skal vi bare huske at få lavet pas, det gælder for begge pigerne, da Viggas udløber til Maj måned.

Derudover skal der selvfølgelig købes uv-badetøj, solhatte, solcreme og ja listen er lang. Det første badetøj er allerede klikker hjem. Måske jeg skulle lave en lille rejseliste og smække den på bloggen inden for den nærmeste fremtid, så kan jeg tilføje mine favoritter til en ferie med børn.

Vi har snak om at tage en lidt længere ferie til næste år. Så er begge pigerne lige det større og de vil få lidt mere ud af det. Men nu må vi se hvad femtiden bringer. Der er jo en masse drømme for 2017 allerede og alle koster de penge, så det er vist lidt et prioriteringsspørgsmål.

God søndag

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

7 Kommentarer

 • Reply
  Maria
  februar 8, 2016 at 7:43 am

  Uhm ser dejligt ud – vil du ud med hvad hotellet hedder ? Og evt. bureauet i rejser med? Lige sådan noget vi leder efter!

  • Reply
   blonde toner
   februar 8, 2016 at 10:07 am

   Vi rejser med Star Tour og hotellet hedder Viva Palmanova. Det er nemlig ikke lige den slags hoteller der hænger på træerne, så jeg håber det lever op til forventningerne.:) Men man skal vre ret hurtigt med lige det hotel, da specielt tagterasserne ryger sindsygt hurtigt..

 • Reply
  Iben
  februar 8, 2016 at 9:58 pm

  Har været på Viva bahia i Alcudia med sådan en tagterrasse og havudsigt og jacucci

  • Reply
   blonde toner
   februar 9, 2016 at 7:53 pm

   Jeg glæder mig helr vildt til det bliver vores tur

 • Reply
  2 måneder til afgang og et lille men – Blondetoner
  april 11, 2016 at 5:46 pm

  […] så kan i se lidt billeder fra det fantastiske hotel vi har valgt på Mallorca, i indlægget her. Vi har netop bestilt parkering i lufthavnen, det er altså ikke en helt billig affaire så noget, […]

 • Reply
  Camilla
  maj 22, 2016 at 8:42 pm

  Vi har lige været på det hotel i sidste uge , og kan kun sige GLÆD JER ☺️

  • Reply
   Camilla
   maj 23, 2016 at 9:25 am

   Er det rigtig. E j hvor skønt, så vil vi glæde os.. måske du kan komme med nogle anbefalinger eller noget, nu hvor du selv har væretder?:) ej jeg glæder mig helt vildt.. skal lige over på den anden side af eksamen o så skal ferien bare nydes:)

  Skriv kommentar