Reklamepolitik og annoncering - Blondetoner

Reklamepolitik og annoncering

Til den mere formelle del af det hele, nemlig reklamepoltik og annoncering. Som blogger får jeg tilbudt forskellige former for samarbejde og jeg repræsenterer forskellige brands. I må ikke tro jeg tager hvad som helst ind, for jeg er meget bevidst om de samarbejder jeg indgår, da det skal være være noget jeg kan stå inde for, ellers takker jeg pænt, nej tak. Alle holdninger og meninger er 100% mine egne, selvom et indlæg er sponsoreret.

Affiliate:

Jeg benytter mig af affiliatelinks. Hvis du som læser køber noget via mit affiliatelink, så betaler virksomheden jeg har linket til, en vis procentdel af det beløb der bliver købt for, til mig. Det vil i langt de fleste tilfælde være 7-10%. Så affiliatelinks har altså ingen betydning for dig som læser og indlæg som disse markeres altid som Reklame, herunder skriver jeg at indlægget indeholder affiliatelinks, så der ikke opstår nogen tvivl.

Sponsoreret:

Her er der tale om rede kontanter, så hvis jeg indgår et samarbejde med en virksomhed, der tilbyder mig et honorar for at skrive om deres produkt/services, så vil indlægget ALTID være markeret som sponsoreret. Jeg siger kun ja til indlæg jeg kan stå inde for og ting der rent faktisk har interesse for mig selv og jer som læsere. Meninger og holdninger er altid 100% mine egne.

Reklame:

Hvis jeg har modtaget en gave fra et firma, som jeg vælger at skrive om, så vil dette blive markeret som reklame, men meninger og holdninger er mine egne og jeg skriver aldrig om produkter jeg ikke kan stå inde for.

Hvis der stadig er en forvirring, spørgsmål eller hvis du står som firma, med et ønske om et samarbejde, så kan jeg kontaktes på mail: Camillahaugaard@hotmail.com