Redgreen "tøj til børn og voksne" - Blondetoner
Børnemode

Redgreen “tøj til børn og voksne”

REKLAME

redgreen_kids_voksen

Jeg har tidligere på året vist noget ret så fint nattøj frem til pigerne her på bloggen og for den sags skyld også til drengene, da det var ret unisex i model og farve. Netop det brand vil jeg knytte et par ord til og vise mine favoritter fra. Jeg taler om Redgreen et brand der nemlig laver styles til både voksne og børn.

Et mærke som nogen sikkert har hørt om, men der er formentlig også en del der ikke kender det, eller måske forbinder det mest med voksen tøj. For ja, Redgreen føre tøj til kvinder og mænd og de gør det meget klassisk og enkelt. Med styles der kan kombineres på kryds og tværs. Jeg har vist et par af mine favoritter og på billedet er jeg selv hoppet i den fine strik og den navy blå klasssiske nederdel. Dette sæt er perfekt til efteråret og jeg kommer udentvivl til at leve i det.

Find alle de fine styles her

redgreen_toej

Udover at have tøj til kvinder og mænd, så har de også en rigtig fin kids kollektion. Der i samme stil som voksen kollektionen tager sit afsæt i det “sailor” inspirerede univers. Hvor striber, strik og marine blå er i fokus. Simpelhen så enkelt og lækkert.

Til børnene findes sweats, striktrøjer, leggings, cardigan, nattøj og fine jakker alt sammen til virkelig gode priser og netop nu har de slutspurt på deres udsalg så i kan gøre en god handel til både jer selv, børnene og manden. Hvis i handler til børnene så vær opmærksom på størrelserne er lidt til den lille side, så gå evt et nr op, hvis skal købe noget. Som ekstra bonus info, så har de netop nu 50% på shoppen, så man skal ikke vente for længe hvis man vil gøre et godt kup:).

Jeg har udvalgt pigernes favoritter nedenfor og ellers kan i jo se de deres fine udvalg her til pigerne og her til drengene. Desuden er flere af tingene i drengekategorien på vores ønskeliste, da de er super fine og i den grad unisex. Den fine jakke i ser nedenfor, den har jeg valgt til pigerne og den bliver perfekt til efteråret og de milde vinterdage.

redgrenn_kids

redgreen_kids1

redgreen

Dejlig aften til jer:)


Jeg var en smut forbi frisør SACO i købehavm i fredags og gik der fra med nyt hår. i kan se det fine resultat her

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar