Ray-Ban love "mix and match" - Blondetoner
Mode og livsstil

Ray-Ban love “mix and match”

Skærmbillede 2015-05-18 kl. 22.33.52

Maj måned har ikke budt på så mange solkskinstimer, som man kunne have håbet på. Faktisk har det været en smule sløjt hvad angår lækkert sommervejr den sidste tid, i hvert fald her hvor jeg befinder mig. Jeg er bekendt med at vejret er noget omskifteligt alt efter hvor i landet man befinder sig, men nu må sommeren altså snart gerne komme for at blive:)

Trods det lidt triste værd, så afholder det mig ikke fra at drømme lidt om nye solbriller, eller det vil sige nu har jeg efterhånden snakket om nye solbriller de sidste par år, men er altid endt med et par billige fra H&M. Ikke at det er en dårlig ting, men jeg drømmer stadig om et på lækre Ray-Ban solbriller.

Det kan være det bliver i år, at jeg bliver den heldige ejer af sån et par skønheder. Mit næste problem er så bare, hvilken model jeg skal vælger. Der kommer konstant nye lækre modeller og så er det, at jeg bliver i tvivl om jeg skal gå med det sikre valg, altså en af de populære klassiske modeller Wayfarer eller Aviator, der begge laves i et hav af farver og med mange forskelllige brilleglas.

Jeg har søgt og søgt på forskellige hjemmesider og har fundet frem til et site med et kæmpe udvalg af Ray-ban  LIGE HER – tilmed til de bedste priser, det er langt billigere end at købe dem i butikkere, så det kan klart anbefales.

solbriller

Eller skulle man prøve en af de mere vovede modeller. Der er bare så mange forskellige modeller, at det kan være virkelig svært at vælge. Dem på billedet er blot et lille udvalg, af et ellers kæmpe udvalg. Hvis bare man kunne få dem allesammen..

Hvilken model ville i vælge? eller hvilken model har i?

Derudover laver Ray-Ban også solbriller til junior og til en rigtig god pris lige HER Jeg er vild med dem i ser på øverste billede, bare i den klassiske sorte.

De er simpelthen så fine og jeg tror bestemt, at vi må klikke sån et par hjem i sort til Vigga. Molly er “heldigvis” ikke stor nok endnu, det må blive næste år.

 – God eftermiddag –

(Indlægget kan indeholde affiliate links) 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Frida
  maj 19, 2015 at 9:44 pm

  Kan godt forstå dig. Der er så mange forskellige fede solbriller fra Ray Ban.
  Men jeg tror jeg vil købe de nederste, da de er meget klassiske, men at mønstret giver den en meget cool effekt ☺️
  Mvh Frida

  • Reply
   blonde toner
   maj 20, 2015 at 10:47 am

   ja der er alt for mange at vælge mellem.. men ja de nederste er super cool

  Skriv kommentar