Projekt nyt badeværelse "det færdige resultat" (Vlog) - Blondetoner
bolig Hus & have

Projekt nyt badeværelse “det færdige resultat” (Vlog)

Indlægget er sponsoreret af VVS Mester

Puha, det er lidt grænseoverskridende, at trykke udgiv på dette indlæg, da det er første gang jeg kaster mig ud i en Vlog, så jeg håber i vil tage godt imod den.

Det er nu ved at være noget tid siden jeg postede første indlæg om opstart på vores nye badeværelse som i kan læse her og andet indlæg her med inspiration til badeværelset. Derfor er det også hamrende fedt at kunne fortælle, vi nu er i mål. Det betyder hele stueetagen nu er blevet totalt renoveret og vi har fået det præcis som vi ønskede det.

Et styks færdigt badeværelse og jeg kunne ikke være mere glad. Slut med at bade i kælderen, det kommer jeg bestemt ikke til at savne. Det har været ventetiden værd:)

Videoen indeholder hele vores proces, fra start til slut, hvor jeg vil tage jer med indenfor og selvføleglig vise jer hvordan det endelige resultat er kommet til at se ud, hvilke overvejelser vi har gjort os og hvilken form for råd og vejledening. Så jeg vil egentlig bare lade videoen tale for sig selv og så håber jeg i vil tage godt i mod den og måske få lidt inspiration til at lave nyt badeværelse.

Hvis nogle af jer skulle have lyst til at få mere inspiration til et kommende badeværelse, eller kunne bruge en sparringspartner så tjek vvsmester.dk

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  sara sophie
  august 20, 2017 at 10:52 pm

  Hvor er det blevet godt!
  Virkelig lækkert design!

  • Reply
   Camilla
   september 16, 2017 at 5:14 pm

   Tak, vi er også meget tilfredse:)

  Skriv kommentar