Problemhud, hverdagsrutiner og et lille skønhedstip - Blondetoner
"I skønhedens navn"

Problemhud, hverdagsrutiner og et lille skønhedstip

problemhud

Hvis der er noget der har forandret sig efter mine to graviditeter, så er det min hud. Faktisk, så startede det allerede under graviditeten, der peekede det, jeg fik ekstrem uren hud og det var et kæmpe essue for mig. Mest fordi jeg altid har haft den der fine porcelænshud, med en enkelt lille bitte bums i ny og næ, men det hørte sjældenhederne til. Jeg indrømmer gerne, at jeg fik noget nær et shock, da min hud i starten af første graviditet begyndte at ændre sig til det værre. Ikke nok med alle de hormoner der fløj rundt i kroppen på mig, så skulle jeg samtidig opleve min anden ungdom, men en bumset og uren teenage hud, i en alder af kun 24, for det var hvad jeg var den gang. 

Nu forstår jeg såååå godt, hvorfor folk kan havde kvaler omkring deres hud, hvis den opføre sig som min gjorde. Selvfølgelig er der en del der rammes værre, I know, men lige i situationen, følte jeg bare det kun var mig og at alle kiggede skævt på mig. Da jeg er typen der kradser i alt, så gør det det ikke ligefrem bedre eller kønnere. 

Godt ord igen, min hud er ikke så slem nu, som under graviditeterne, men den er bestemt heller ikke hvad den har været engang, så jeg må vist bare erkende, at det er sån det er og så begynder alderen jo også så småt at sætte sine spor. Jeg har beslutte at passe så godt på min hud, som overhovedet muligt. 

Ikke noget med at kaste tusindvis af kroner efter en masse dyre cremer, jeg skal bare have en god fugtgivende creme og så må den gerne være forbyggende, men ikke desideret anti-age, det må lige vente et par år endnu. Men hvad jeg har lært, så er det at holde mig til enkelte produkter og ikke skifte mellem en masse forskellige, det skader mere end det gavner og så skal man huske på at vand også er super vigtigt for vores hud og netop der, der score jeg ikke ligefrem top point, faktisk det modsatte. Jeg er såååå dårlig til at få drukket vand, så det er en målsætning jeg arbejder hen imod at blive bedre til. 

Det kan være noget så frustrerende med uren hud og man får bare lyst til at prøve alt, for at få en pæn hud, men ro på, jo mere man stresser og jo flere produkter man kaster i hovedet, jo værre bliver det. Hold det enkelt og alt efter hvilken hudtype, så find nogle produkter der passer og så hold dig til dem. 

Selv er jeg mega glad for Rudolp Care dagcreme. Men skal der renses så benytter jeg trilogy face wash, den kan med fordel bruges morgen og aften, da den er mild og blot renser huden meget skånsomt og så kan man altså sagtens bruge den som make up fjerne på samme tid – win win.

Som et led i min renserutine, som ikke har synderligt meget med rutine af gøre, selvom jeg øver mig på at blive bedre, men jeg bruger min højtelskede Clarisonic Smart profil. Den gør det hele for en, under den daglige rens, da maskine og børstehoved taler sammen, og fortæller dig hvornår maskinen skal oplades, have nyt børstehoved og hvilket tempo, der passer til din afrensning. Den renser 11 x bedre end ved manual afrensning, så der er altså en verden til forskel. Ellers findes der flere gode alternative, som ansigtssvampe, der sværger jeg til the original Konjac sponge, den findes i forskellige udgaver, med forskellige formål, så det er om at finde en der passer ens hudtype og ønsker.

 Under min dagcreme er jeg glad for en en god ansigtsolie og her holder jeg mig også til trilogy og deres bestseller ansigtsolie, nemlig hypenkerneolien, som fugter og plejer i dybden. Den kan med fordel bruges om aftenen under natcreme eller alene. Derudover har jeg også fået øjene op for en lækker serum, hvis man virkelig vil forkæles, nemlig “Rebuild Me Intensive” fra Miqura care, en højkoncentreret silkeessens med 95% silkeprotein, der genopbygger og reparerer huden i dybden. Den bruges ligeledes under dagcremen. 

Hvis jeg skal have en mere dybdegående rens til min hud, så har jeg flere favoritter. Det skal lige siges, at jeg ikke gør det ret ofte, men når jeg gør det, så foretrækker jeg Ilse Jacobsens facial scrub “Rosemary Shea butter exfoliating scrub” og den plejende mudder maske “purple coneflower calming clay mask”. Det er det tætteste man kommer på en hjemmespa oplevelse. Nu vi er ved Ilse Jacobsen, så kan jeg varmt anbefale hendes nye solserie, den har jeg netop afprøvet på ferien og den er super lækker, både olie og creme, så der er lidt for enhver smag.

Noget af det jeg er storforbruger af og som giver en øjeblikkelig følelse af fugt til huden, så er det Vichys “thermal spa water” det er simpelhen ren fugt, som nemt og enkelt sprayes på efter behov. Jeg er særligt glad for at bruge den efter jeg har lagt make up, som en slags fixering og den giver lige en friskhed til huden. Et super hodt skønhedstip og så kan man med fordel have den medni tasken, hvis man lie skal friskes op i løbet af dagen.

Det tror jeg var det for nu og hvis i ligger inde med andre gode tips til en lidt sart hud, så del endelig. Eller måske gode råd til hvordan man ellers kan komme sin problemhud til livs.

For guds skyld, så undgå at udsætte huden for for meget nyt på en gang, det kan den hurtigt reagere på. Så lad huden vende sig til det nye produkt.


I kan læse med her, hvis i også drømmer om solkysset sommerkulør på den sunde måde uden hjælp fra solens stråler HER eller måske i vil vide, hvorfor det netop er godt at komme balsam i hovedbunden så læs med HER

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  K
  juli 17, 2016 at 8:29 pm

  Har været det helt samme igennem! Nu er der ved at være ro på huden, men min makeup funker bare ikke :-/ din hud ser altid så fin ud, hvad bruger du?

  • Reply
   Camilla
   juli 17, 2016 at 9:05 pm

   Åhh det er så træls, jeg tror aldrig min hud kommer tilbage til hvad den var en gang.. men bare det at den er blevet bedre, så er jeg glad.. Uhh ja make up kan også være en jungle og meget individuelt.. Generelt går jeg efter mineralpudder gerne Jane iredale.. Og så er jeg som noget nyt blevet ret glad for Benecos make up. Super lækkert til en billig pris. Måske keg skal lave et lille indlæg med mine make up favoritter.. Bruger dog ikke foundation, så der kan jeg ikke være behjælpelig

  Skriv kommentar