Prinsesse for en dag.. - Blondetoner
Hverdagsglimt

Prinsesse for en dag..

image

Hvem drømmer ikke om det, altså at være prinsesse for en dag.. Det tror jeg langt de fleste piger/kvinder gør, for mange er det sån en lille pige drøm. En stor del oplever det på bryllupsdagen og der kan man i den grad for lov at bære drømmekjolen.. Men det er ikke hvad det skal handle om i denne omgang.. Bortset fra de meget fine stilletterne på billedet.. De er fra min bryllupsdag.

Tyll, glimmer, prinsessenegle og massere af guld, det var præcis hvad min lørdag for nogle uger siden bar præg af. Det er ikke hver dag man kan få lov at klæde sig ud eller være over dressed, så når chancen byder sig, så går jeg ALL IN. Anledningen var COMA club, der holder en årlig udklædningsfest, hvor man vist roligt kan sige folk går ALL IN. Hvis ikke man kommer klædt ud og har gjort noget ud af det, så kommer man simpelthen ikke ind..

Traditionen tro får man først af vide på dagen, hvor festen afholdes. Det eneste der er sikkert, det er i Københavns området. Denne gang blev lokationen langelinjepavillion og vi var 6 tøser, klar på at give den gas. I fælleskab var vi blevet enige om at vælge en farve hver i sær og så ud fra den farve, kunne vi ligesom selv præge i hvilken retning vi ville gå. Min farve blev champagne/guld og selvfølglig skulle jeg være prinsesse for en aften. Der blev købt tyllskørt, guldsmykker, guldglimmerkrone, guldspray, lange vipper og så havde jeg tilfældigvis en top/kjole i champagnefarve med guld i, så det kunne næsten ikke passe bedre.. Tanken var høje hæle, men jeg bukkede under og hoppede i mine gamle guld converse, jeg har gemt fra mine tidlige teenageår. Mest af alt fordi jeg vidste jeg efter et par timer på dansegulvet, ville takke mig selv og det skulle ikke være det der gjorde jeg ikke kunne danse fuld ud..

image

image

Jeg er egentlig mest fan af opvarming, det er altid så hyggeligt, specielt med udklædning, så har man god tid til at gøre sig klar, samtidig med, at den traditionen tro stod på øl og pizza.. Yay ren hygge i mine øjne.

I dagens anledning havde jeg selvfølgelig fået fixet neglene, det passede nogenlunde med at det var ved at være tid og jeg har slet ikke fået vist jer, hvor fine de blev, så det skal i ikke snydes for. Som altid er det søde Rikke, indehaver af Neglekbh i Rødovre, der står bag og hvis ikke de er en champagne prinsesse værdig, så ved jeg snart ikke..

image image

Jeg skal faktisk forbi Rikke i morgen for, at få lavet julens negle, ved dog ikke helt hvad jeg skal vælge denne gang, men tænker måske et par klassiske røde negle, måske med en snert af glimmer, det vil jo heller ikke være helt tosset til nytår.. Men nu må vi se hvad Rikke tænker, hun plejer altid at have nogle gode ideer. Hvis i ønsker at booke tid, så husk lige at få gjort det hurtigst muligt, der er rift om tiderne, specielt her op til julemåneden og ikke mindst nytår..

God mandag aften og i morgen er det 1. december og bloggen fylder 1 år.. Wuhu.. Ret vildt det er gået så stærkt..

Hvis ikke i har set det så har jeg i går lagt opskriften på den lækreste og forholdvis lette opskrift på “cheesecake med bærgele” på bloggen..

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar