Presset på tid & store beslutninger - Blondetoner
Hverdagsglimt

Presset på tid & store beslutninger

eksamen

Der er lidt stille på bloggen i øjeblikket og med rigtig god grund, da jeg er maks presset på tid, så døgnet mangler timer, bare en time eller to mere på et døgn ville gøre underværker, men sådan er det vel altid. Med benene oppe, børnene puttet og en kold Faxe Kondi i hånden, så er det tid til afslapning på sofaen og derfor vil jeg da lige nedfælde et par linjer denne lørdag aften, om hvad der har fyldt sådan den seneste uge, eller i hvert fald noget af grunden til min måske lidt manglende tilstædeværelse.

Presset på tid og store beslutninger

Som jeg skrev i starten af ugen i indlægget her, så ventede en ret så stresset uge forude og det kan man vist rolig sige har været tilfældet. Tirsdag morgen kl. 10 startede min specialeeksamen og det er altså ikke “bare” en mundtlig eksamen overstået på en halv times tid, Nej det er en såkaldt synopsis eksamen. Det vil sige, at der tirsdag morgen kl. 10 nul dut, blev offentliggjort et “ord” i dette tilfælde var det Loyalitet. Det ord skal så danne rammerne for den synopsis som man har 48 timer til at tænke igennem og få lavet.

Shit det var nogle hårde 48 timer og jeg var i den grad produktiv. Ikke så meget søvn, men det var mest fordi Molly havde en urolig nat og så er der blevet spist tonsvis af sukkerholdige sager. Det meste af tiden har jeg brugt sammen med min Partner in Crime fra studiet og altså hun har søret godt for mig de seneste dage. Det har fungeret super godt, så har man hele tiden en at spare med og til at starte med kunne vi brainstorme bredt på ordet og hvilke virksomheder vi fandt interessante. Det sværeste er at fastsætte sig på en virksomhed og komme videre derfra, så der skal træffes store beslutninger på meget kort tid.

Jeg er kommet i mål med synopsis, den blev oploadet elektronisk torsdag morgen og derfra har jeg så 72 timer til at eksekvere et produkt. Egentlig lidt mere, da det ligger over en weekend, men så er der også god mulighed for at få printet og gjort ved mandag og få afleveret i god ro og orden. Jeg har været ret struktureret hele vejen igennem, det er lidt en nødvændighed med to små børn der hjemme, så på den måde har jeg ikke spildt tiden. Hele dagen i dag har jeg siddet på studiet, for at kunne få ro til at arbejde, men nu er der lys forude, jeg er så småt ved at kunne se en ende på det hele og er egentlig ret godt tilfreds med det færdige produkt, som i mit tilfælde er et nyt kampagnetiltag for en virksomhed.

For det ikke skal være løgn, så skal jeg da også lige op og forsvare opgaven ugen efter, så jeg kan ikke helt slappe af førend den 31. maj kl. 09.30, der skulle jeg gerne være færdig med eksamen og kan med god samvittighed tage på ferie en uges tid efter.

Det venter forude

Nu tror jeg, at jeg vil slappe lidt af, lægge arbejdet lidt væk og nyde en aften på sofaen med Take Away, snolder og film. Det er hvad jeg har brug for og så nok ikke alt for sent i seng, da der også venter en lang arbejdsdag forude i morgen. Udover opgaveskrivning sker der en masse andre ting, det hele er stadig så uvist så der er ikke så meget konkret at fortælle, men jeg bruger så meget krudt på at fintænke og tage store beslutninger, så jeg håber snart det hele går op i en højere enhed og at vi i ro og mag kan tage på ferie.

For filan den ferie kan næsten ikke komme mere belejligt(Læs indlæg her). Jeg kan næsten ikke vente med at smide mine halvblege stænger på en solstol i sydens sol og nyde ikke at skulle tage stilling til store beslutninger

God aften til jer.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

4 Kommentarer

 • Reply
  Kirsten
  maj 21, 2016 at 8:12 pm

  Hej,
  Det lyder godt at få hvilet lidt
  Hvad er det for en uddannelse du går på?
  Vh Kirsten

  • Reply
   Camilla
   maj 23, 2016 at 9:24 am

   Ja det var skønt.. jeg læser Design og business, med speciale i branding:)

 • Reply
  Thea
  maj 22, 2016 at 12:14 am

  lyder som en meget fyldt uge
  billedet øverst i artiklen er super fint
  håber du har en skøn dag

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  • Reply
   Camilla
   maj 23, 2016 at 9:24 am

   jo der har været nok at se til:)

  Skriv kommentar