Postkort fra sydens sol..... - Blondetoner
Hverdagsglimt

Postkort fra sydens sol…..


Et lille selfie fra poolen er vel passende, nu hvor ferien, så småt lakker mod enden. Som de fleste sikkert kan gætte sig til, eller i hvertfald dem af jer som følger lidt med på Instagram, så er vi kommet godt frem til Italien. Vi ankom lørdag eftermiddag.. Det tog dog en del flere timer i bil end beregnet, så vi var alle fire godt trætte ved ankomst.. men når det så er sagt, så var vi hurtigt i poolen og nød de over 30 grader.. så er den lange biltur glemt.. ellers har vi nydt solen, varmen og selvfølgelig det kæmpe poolområde, som campingpladsen byder på. For en gang skyld er det ikke så sammenpresset det hele, hvorimod vi andre gange har været på steder, hvor man føler sig som sild i en tønde.. det er jeg bestemt ikke fan af.. 

Tiden flyver afsted og fredag aften går turen atter hjemad.. jeg ved godt man ikke må sige det med den vejrudsigt der er i DK, men man bliver lidt mættet af varme, sol og pool, så det bliver godt at komme hjem, selvom jeg bestemt ikke glæder mig til den danske sommer med ingen sommerdage i juli endnu.. Der er ingen tvivl om at jeg kommer til st savne ferie og varmere himmelstrøg, så snart jeg har været et par dage i DK… Den sidste dag ved poolen er nydt til fulde, den sidste Corona er drukket og pigerne og Jon sover nu lur inden vi vender næserne hjemad senere i dag. Det har været ren badeferie og vi har ikke lavet dagens gode gerning, men til gengæld har vi spist massere af is, nydt solen og hoppet rundt i poolen, så det har været lige som det skulle være.  
Campingpladsen er super hyggelig, men desværre lidt langt væk fra alt ting, så de tanker vi havde gjort os om at køre rundt er ikke blevet til det store, da afstanden er for lang, når børnene er med.. vi lægger sog vejen forbi “mini” Venedig her til eftermiddag når vi checket ud af campingpladsen og så er planen den at vi er der lidt og spiser aftensmad, for så at køre så langt som vi orker.. 

Mandag går det igen løs på job for mit vedkommende.. Jon og pigerne nupper lige en uge mere med ferie..

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar