Postkort fra syden, et bankskift og en lejlighed til salg! - Blondetoner
Hverdagsglimt

Postkort fra syden, et bankskift og en lejlighed til salg!


Vi er landet sikkert og godt, eller det gjorde vi allerede i fredags, tiden flyver bare afsted og her er intet mindre end fantastisk. Det er charterrejse på første klasse med alt hvad dertil høre og det er endnu mere lækkert end jeg havde turde håbe på..i kan se vores hotel i indlæg her

Man ved aldrig rigtig hvad man kommer til, for en ting er billeder, en anden ting er virkeligheden.. Men det kan i den grad anbefales. Især den skønne tagterrasse er hver en krone hver. Især for os med børn, som hurtigt kan føle sig fanget på hotellet, når børnene er puttet, eller når de sover lur. I skrivende stund sover begge piger og mor og far kan nyde jacuzzi og tagterrasse imens, det er jo ren win win for alle parter. Der er både en overdækket del på terrassen og en kæmpe solseng så der kan slikkes sol. Det kan faktisk ikke blive bedre og jeg vil klart anbefale det til andre der også gerne vil have lidt ekstra på ferien.

Men altså hvis i vil have et lille sneak peek, så lover jeg at være gavmild på Snapchat. Find mig under navnet blondetoner. Og til dem der ikke gider bekæmpes med feriespam, så er det nok en god ide at undgå.


De sidste par dage er gået med at få slappet af. For som jeg skrev i indlægget her har det været massivt pres på den sidste måneds tid, men lige inden ferien blev vi som beskrevet i indlægget her husejere og det et stadig ikke helr gået op for mig, mon ikke det gør det, når vi allerede overtager huset fra 1/7. Netop fordi hele processen har været så intens og vi i sidste time valgte at skifte bank, da vores egen bank Nordea pludselig ændrede mening og på INGEN måde var behjælpelige, man kan vist roligt sige de lod os i stikken, præcis da vi havde underskrevet kontrakten.

Heldigvis for os, for vi er nu skiftet til danske bank og jeg vil være helt ærlig og sige jeg ikke havde troet vi ville havne i så stor en bank, men servicen har været intet mindre end FANTASTISK og jeg lyver ikke. Det har været en ren fornøjelse og de har arbejdet på højtryk for at gennemtjekke alle vores papirer, få møde med os personligt og tilmed fået det hele til at gå op i en højere enhed og alt imens vi har været maks under tidspress. Så hvis i går med tanker om at skifte bank, så kan danske bank anbefales og hvis i bor i Københavns området, så vil jeg gå så langt som at sige, i skal tage fat i danske bank ved Nørreport og så vil jeg på det kraftigste anbefale vores rådgiver Jens Christian Eskildsen. Man skulle næsten tro jeg blev betalt for alle de pæne ord, men nej, det kommer sgu fra hjertet og fra en meget tilfreds kunde, der ellers normalt er ret så bankforskrækket:)

Når man en lille hilsen her fra varmen, hvor vi nyder varmen, poolen, hinanden og en helvedes masse is, for det skal der til når man er på ferie. Jeg havde egentlig glemt hvor varmt der kan være når man rejser udenlands og nu er jeg glad for vi ikke rejser midt i August, hvor det uden tvivl er endnu varmere.
Og som altså så ligger vi jo ikke på den lade side, for næste step er at vores andelslejlighed skal sælges og der holder vi allerede åbent hus på søndag, så håber vi den kan få nogle nye ejere, men altså det lader til efterspørgslen er stor, så mon ikke det nok skal gå.
Nu vil vi nyde en god aften med vin og hygge på tagterrassen, når pigerne er puttet og ellers står den bare på ren afslapning resten af ugen inden vi igen ryger retur til DK på fredag.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

1 kommentar

  • Reply
    Så kom dagen... - Blondetoner
    juli 1, 2016 at 7:27 pm

    […] Det har været den vildeste rutchetur, som jeg skrev lidt om i indlægget her. Men jeg er i den grad vokset med opgaven og har overvundet nogle personlige issues. Hvis man tror det er en dans på roser at købe et hus, så skal jeg love for, at man bliver klogere. Jeg tror man kommer sådan cirka alle følelser igennem og det tager virkelig hårdt på en, især psykisk. Jeg har slet ikke kunne lukke det ude af mit hoved, der er hele tiden ting at tag stilling til. Jeg vil dog sige, at vi er blevet hjulpet godt på vej af vores nye bank, herunder bankrådgiver Jens Christian Eskildsen, fra Danske bank, han har været intet mindre end fantastisk og servicen har været i top. Jeg sætter pris på mennesker der holder hvad de lover og rent faktisk er villig til at gøre en indsats og jeg kan hurigt konstatere det er en mangelvarer hos bankerne i dag. For filan vi har måtte lægge øre til meget undervejs, men det er en helt anden snak som jeg skrev noget om i indlægget her. […]

  • Skriv kommentar