Postkort fra det franske  - Blondetoner
Hverdagsglimt

Postkort fra det franske 

De seneste dage har budt på langt over 30 grader og solskin fra en skyfri himmel i det franske. Vejret kan man bestemt ikke sætte en finger på, da det er det skønneste sommervejr og netop hvad vi håbede på, da vi sidste tirsdag spontant tog på kør-selv-ferie. I kan læse lidt om mine tanker bag campinglivet her, når man er grøn på det område og måske ikke helt har fået undersøgt tingene så grundigt, så har jeg ikke sagt for meget. Flere af jer skrev i går og gav mig ret i at der er en verden til forskel på de forskellige campingpladser, så der er håb forude, hvis vi kaster os ud i endnu en kør-selv-ferie. 

Tiltrods for selve campingpladsen, så har vi i den grad nydt ferien, omgivelserne, turene og hinanden. Som de fleste nok kan tilslutte sig, så er ferie skønt og vi er kommet helt ned i gear og generelt er jeg rer vild med de små franske byer og deres charme.. 

Her til aften har vi lavet den lækreste risotto, mums det er så enkelt og lækkert og smagte fantastisk med kold hvidvin.. To meget trætte piger er lagt i seng for natten og nu står den på hygge på terrassen, kold vinno og lidt kortspil til de voksne😊

Lige lidt feriebilleder, det høre sig jo til sådan et lille postkort fra det franske

God aften


Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar