PomPon Enfant - high-end børnetøj - Blondetoner
Børnemode Sponsoreret

PomPon Enfant – high-end børnetøj

PP5

Lyngby er en af de byer jeg er kommet rigtig meget i igennem årene og en by i fuld fornyelser. De seneste år har det taget fart og byen er i den grad blevet en attraktiv forstad på landkortet, hvor man har alt samlet på et sted og stadig er tæt på byen. Butikslivet har taget en meget positiv retning, hvor små niche butikker og lækre cafeer popper op og Lyngby hovedgade har virkelig fået personlighed. Personligt, så elsker jeg Lyngby og da jeg blev kontaktet af den skønne butik Pompon Enfant med henblik på at udbrede kendskabet til deres lille butik, så var det lige i min ånd.

En af de fineste små butikker på Lyngby Hovedgade, nemlig den skønne high-end børnetøjsbutik PomPon Enfant. Butikken hvor man finder tøj til de seje drenge og tøsede piger, altså med andre ord, så finder man et bredt sortiment og alle de lækreste mærker er repræsenteret. Butikken er hyggelig og gennemført lækker i sin stil. Bag disken står de to skønne kvinder Lotte og Lene klar til at hjælpe, hvis der er brug for det. Ellers er der rig mulighed for selv, at summe rundt i butikken og finde inspiration.

Særligt kendetegn er de mange high-end mærker som alle er nøje udvalgt. Man finde blandt andet Little Marc Jacobs, Chloe, EZPZ, Tommy Hilfiger, Petit Bateau, ObiObi, Finger in the nose, Kokolala samt Zef og Eddi Pen som de er eneforhandlere af i Danmark. Derudover er klassikerne som MarMar, Poppy Rose, Petit Nord, Jellycat, Serendipity, Huttelihut også at finde i deres sortiment. Fra efteråret byder de velkommen til mærket Ruby Tuesday.

Butikken er centralt placeret på Lyngby Hovedgade 55 B, så hvis man er i Lyngby, eller planlægger at lægge vejen forbi, så er butikken klart et besøg værd.

PP

PP6

PP3

PP1

PP2

PP8

PP7

PPforside

God eftermiddag

(REKLAME)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar