Plakater til væggene + rabatkode - Blondetoner
Hverdagsglimt Livsstil

Plakater til væggene + rabatkode

Sponsoreret af Desenio.

Tomme hvide vægge.. det er nogenlunde sådan vores hjem har set ud, siden vi flyttede ind. Det eneste der pryder væggene er et par billeder af pigerne og enkelte fotografier i rammer. Sidstnævnte er dog noget der står i vindueskarme og på reoler. Så ja hvide vægge har været en realitet indtil nu…

Det er der blevet gjort noget ved. For vi har nemlig fået de fineste plakater op at hænge forskellige steder i huset og der er udentvivl flere på vej. Men indtil nu er det en start. Det gør utrolig meget ved et rum når der kommer noget op at hænge på væggene. Vi har snakket meget om at male en væg her og der, men det er altid kun blevet ved snakken.. for hvad nu hvis man fortryder.. der er der lidt lettere med plakater på væggen. Det kan der rykkes rundt på og de kan udskiftes med tiden. Jeg er vild med måden man kan kombinere forskellige billeder, lave billedvægge og jeg har fundet en masse fin inspiration forskellige steder på de sociale medier. De plakater vi nu har hængende er fundet på Desenio. De har plakater til alle rum og uden tvivl noget for enhver smag og til en fair pris. 

Det første rum der er blevet fornyet med nye plakater er vores køkken. Jeg er vild med vin guiden og de fine krydderurter, der komplementerer hinanden rigtig fint, samtidig med der er en sammenhørighed i designet. 

Næste rum hvor væggene har fået lidt liv er i stuen over sofaen. Det var i den grad tiltrængt og jeg skal love for det har gjort en forskel. Jeg er så tilfreds med resultatet og vild med motiverne af naturen.. det ene helt close up og det andet langt fra. Guldrammerne sætter lige prikken over i’et, præcis som i køkkenet, hvor vi har valgt kobber rammer. Rammerne kan i også finde hos Desenio lige HER. Vi fik også hængt et par lamper op der matcher de fine guldrammer, så der er altså sket lidt i det lille hjem og jeg er vild med det. Mindre detalje – de nye lamper skal lige tilsluttes, men det sker i denne uge.

Jeg er allerede begyndt at kigge efter plakater til soveværelset over sengen – det er næste projekt. For ikke at tale om væggene ved spisebordet. 

Jeg har tilmed fået lov at dele en personlig rabatkode med mine læsere. Koden i kan benytte er “BLONDETONER” og den giver 25% på Desenio’s hjemmeside HER. Koden gælder fra 26-28 septemberSå hvis i også har et par triste hvide vægge der skal have lidt nyt liv, så er det et godt sted at starte – Måske der er lidt der frister.

Koden virker ikke på plakater, der er markeret ”handpicked” samt på rammer og posterhangers.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar