Pinsesol, sommerhuslykke og lidt om at leve i nuet - Blondetoner
Hverdagsglimt

Pinsesol, sommerhuslykke og lidt om at leve i nuet

sommerhushygge

Først og fremmeset, så vil jeg sige jer en stor tak fordi i tog så pænt imod mit indlæg i lørdags, om det at miste sin mor i alt for ung en alder. Hvis ikke i lige ved hvad jeg tale om, så kan i læse indlægget HER, i kan selvfølgelig også være fri.

Det er”rart”, at jeg ikke er alene omkring mine tanker og tak fordi i er så mange, der har valgt at dele jeres historier. Præcis derfor elsker jeg at have min blog, når i blander jer og når i bidrager. Der kommer mange gode input og ofte kan man bruge hinandens tips, tricks, erfaringer til rigtig meget, så bliv endelig ved med det.

Når det så er sagt, så skal det hele jo ikke handle om sorg og de dage man helst vil være for uden. For som de “kloge” siger “Det der ikke slår os ihjel, gør os stærkere” og det kan der være noget om. Også selvom det gør ondt, når man komme helt der ud, hvor man slet ikke kan bunde. Oftest ender det med, at vi kommer tilbage på sporet og i visse tilfælde bliver vi mindet om vgtigheden i, at levet i nuet og ikke tage noget for givet.

Det med at leve i nuet, er noget jeg arbejder meget på. Faktisk også noget min mor altid har sagt til mig og det har jeg taget til mig, men for filan det kan være svært til tider. Jeg er ret hurtigt til lige at tænke diverse dilemmaer igennem, før jeg gør noget ellers tænker jeg lidt for meget over tingene. Men jeg er bevidst omkring det og jeg arbejder på, at blive endnu bedre til at leve i nuet – Specielt nu hvor jeg har fået mine to underskønne unger.

Apropos leve i nuet, så er sommerhuset nok et af de steder jeg kobler allermest af – jeg elsker bare det lille fristed, vi har fået skabt. Uden at lyde for freaket, så er det nærmest en  form for selvterapi. Jeg kobler helt af, så snart bilen er parkeret i indkørslen og døren er åbnet til det lille hus. Der er bare noget ved, at komme væk fra vante rammer – den samme trummerum, de sure pligter og alle de små hængepartier, det bliver glemt for en stund og man kan rigtig få tid til, at være en lille familie og  nyde hinanden.

Det er præcis hvad vi har gjort, nyt sommerhuset, pinsesolen og hinanden. Vi er stadig i fuld gang med, at blive helt færdige med det sidste i huset. Bedst af alt, så er det så skønt at se, hvor meget Vigga nyder sit nye fristed. Hun tumler rundt og senest har hun fået et lille havesæt bestående af trillebør, en lille skovl, spand og vandekande – jeg skulle hilse og sige “det hitter”, men billedet taler vist for sig selv, dybt koncentreret – Hun har flittigt kørt rundt med trillebøren, såvel inde som ude og hun vil så gerne hjælpe og være med i alt.

trilleboer

Vi afsluttede en skøn dag i sommerhuset i går med en lille is og det er jo noget der både hitter hos store og små. Og nej vi er ikke sukkerforskrækket, så længe man gør alt med måde, så ja Vigga må gerne få en lille is i ny og næ.

– Håber i alle har haft en skøn pinse –

 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar