Pendlerliv, madpakker og vuggestuestart.. - Blondetoner
Hverdagsglimt

Pendlerliv, madpakker og vuggestuestart..

Så er den første uge med indkøring i vuggestue overstået og det er gået over alt forventning. Som jeg har skrevet lidt om tidligere, så har jeg fået dem ind i samme institution, det var bare det lille men, Vigga skulle starte som vuggestuebarn og derfor den megt hurtige opstart. Det er åbenbart ikke let at få hende ind i en integreret institution som børnehavebarn, så meget hurtigt måtte der træffes beslutninger og begge piger startede som vuggestuebørn sidste uge. På den måde er Vigga sikret plads i børnehave.

Hun skulle egentlig have startet i børnehave her fra 1/9 det gamle sted vi var og hun er mere end klar, så den overgang frygter jeg ikke, men for at det bliver en lidt blidere overgang og så hun kan falde lidt til i de nye rammer, så passer det med at hun rykker “op” til efteråret omkring november, så følges hun med nogle stykker fra vuggestuen og tingene vil på den måde være mere velkendte. I bund og grund er jeg ligeglad med hvornår hun rykket, bare det bliver mest hensigtsmæssigt for hende.

Den sidste uge er som sagt gået med indkøring og jeg er blevet udfordret med at smørre madpakker, noget som jeg ikke lige havde regnet med på dette tidspunkt. I den nye kommune vi er flyttet til er der i ngen madordning, dom vi hidtil har været vant til. Så jeg skal til at svinge smørkniven og være kreativ med pålæg og snacks. Det er altså ikke helt let, det bliver hurtigt det samme, så hvis i kan anbefale nogle gode inspirationssites uden det bliver et for uoverskueligt projekt, så smid endelig en kommentar. Jeg er mere end åben over for gode og nemme inputs.. :🙌🏻😊heldigvis er pigerne vilde med det og vi spiser gerne resterne når vi er hjemme, det skal ikke gå til spilde og man kan jo godt være lidt snacksulten😂❤️

Sidste uge gik så fint med indkøring og jeg have egentlig også forventet det ville gå fint i dag med aflevering, men atMolly blev lidt ked da jeg gik, så det går lige i mit morhjerte, jeg ve dog det hurtigt stopper, men det nager bare lidt i baghovedet og ikke den bedste start på en mandag.. Jeg er tilbage med fuldstyrke i praktik i egen virksomhed, så i dag startede mit nye liv som pendler. Det er godt nok mange år siden jeg har taget toget regelmæssigt. Vi skal helt tilbage til folkeskolen, hvor jeg havde min pony opstaldet i Vassingerød. Heldigvis ligger pigernes vuggestue meget tæt på stationen, så det padder perfekt med at jeg afleverer dem og så går 2 min til toget, for så at være i byen på et kvarter. Det kan næsten ikke gøres hurtigere i bil, så endnu en bonus ved ikke, at komme for langt væk fra byen. Jeg har tilmed fået mig et rejsekort, så der er styr på sagerne. Jeg skal bare lige have undersøgt om ikke jeg kan få noget rabat i forhold til at være studerende, det er jo hver at tage med. En ting af gangen.

Som forventet havde pigerne haft en god dag, trods et lidt svært farvel i morges. Pædagogerne er generelt ret imponeret over hvor hurtigt de er faldet til og så er de to livsglade piger. Jeg er nok en lidt stolt mor, for de gør det såååå godt. Selvfølglig kan der stadig komme en reaktion og hvis det gør, så er det helt ok og ikke så underligt med alle de forandringer.
God aften

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar