Påsketraditioner, barnedåb og fødselsdagsbrunch - Blondetoner
Diverse Hverdagsglimt Mor og barn

Påsketraditioner, barnedåb og fødselsdagsbrunch

kyllinger

Det har været en weekend med planer både lørdag og søndag. Dog har der stadig været plads til afslapning og hygge i det lille hjem, som er noget vi prioriterer højt. Vigga er heldigvis ikke syg længere, så nu satser vi på at sygdommen denne gang er ordentlig overstået og ikke kommer igen det næste lange stykke tid. Det er nok drømmetænkning, men man har vel lov at håbe.

Påsken står for døren og det er ofte en tid man forbinder med familie, god mad, hygge og påskeæg. Traditionen tro, så skal vi op til min mormor og spise påskefrokost og lede efter påskeæg i haven, som påskeharen selvfølgelig har været forbi med. Det bliver sjovt at se hvordan Vigga tager den tradition til sig, for nu er hun jo ved at være nået en alder, hvor hun rigtig kan være med og forstå hvad der foregår.

Til næste år bliver det formentlig endnu sjovere, da begge piger så kan være med og der går hurtigt sport i at finde sit påskeæg først, det gjorde der i hvert fald mellem min bror og jeg, den gang vi var små. Det gør der faktisk stadigvæk, for vi skal selvfølgelig ikke snydes for påskeæg, så noget bliver man aldrig for gammel til. Det er en traditon jeg har tænkt mig at føre videre, da jeg mindes den som værende rigtig hyggelig. Mon i har nogle hyggelige påsketraditoner?

Dagen i dag stod i barnedåbens tegn, men jeg måtte desværre blive hjemme med Molly, efter en meget urolig nat og selv var jeg ikke helt på toppen. Så far og Vigga blev sendt afsted og havde en rigtig god dag – vigtigst af alt så blev lille Hector døbt og fejret. Det var ellers en dag jeg havde glædet mig til meget længe og jeg er oprigtig ked af, at vi ikke kunne følge med, men sån er livet som mor – man kan ikke forudse alt og der skal nok komme andre hyggelige stunder, hvor vi kan være med.

I går var jeg inviteret til min gode venindes datters 2 års fødselsdag – lækker brunchbuffet på D’angleterre og som billederne også afslører, så manglede der bestemt ikke noget. Så hyggeligt og skønt at komme en smut ud og se sine gode veninder og ikke mindst fejre den skønne fødselar. Jeg må jo erkende, at jeg ikke får set mine veninder så meget som jeg måske ville ønske. Tiden går så stærkt og med to små piger, så er der nok at se til og flere af mine veninder har også travlt med job og karriere, så vi mødes når tiden er til det og sån må det bare være lige nu.

brunch1brunch

– God søndag –

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar