Overskudsmenneske, ny taske og en vigtig milepæl er nået - Blondetoner
Hverdagsglimt

Overskudsmenneske, ny taske og en vigtig milepæl er nået

Denne her uge er fløjet af sted. Jeg synes lige en ny uge er skudt i gang, men i morgen er det altså fredag, så det holder ikke helt stik. Måske fordi alle mine dage flyder lidt sammen og det har været lidt presset med opgave, her på det sidste og så alligevel ikke, for tro det eller lad være, det her kan godt virker lidt overskudsagtigt. Jeg har afleveret min opgave før tid og det føles så skønt og lidt crazy… Det er ikke sket for mig før. Jeg plejer at være hende, der lige skal rette nogle små ting i sidste øjeblik, eller hende der har undervurderet, hvor lang tid det tager at flytter en 90 siders lang rapport, fra google docs og over i Indesign. Jesus Kristus, det får man altså grå hår af før tid. Men ligefrem at aflvere 4 dage før tid, det er ikke sket før. Så en vigtig milepæl for mit liv som studerende er nået, faktisk den sidste skriftlige opgave, det er en lidt vild at tænke på.

Deadline for aflevering først i morgen kl. 10, men vi afleverede i mandags. Ikke sagt, at jeg så bare kan læne mig tilbage og nyde en lang juleferie, for det kan jeg bestemt ikke. Den skriftlige rapport er kun 10% af den mundtlige eksamen jeg har i Januar, så nu gælder det præsentationen, hvor der skal eksekveres en helt del og valideres på det projekt jeg kommer op med.. Jeg kunne ellers godt have brugt lidt ro på henover julen og vil dog også bestræbe mig på at nå så langt så muligt i næste uge, så jeg kan holde fri med familien mellem jul og nytår. og så først tænke på opgaven og præsentationen på den anden side af nytår.

Apropos nytår, så bliver det jo lidt af en omvæltning for mig. Det er slut med studieboblen, som ellers har været min base de sidste 8 år, godt nok afbrudt af et par barsler, men så kalder det virkelige liv og jeg er mere end klar til at komme ud og vise hvad jeg kan og så skal det heller ikke være en hemmelighed at vi glæder os til lidt mere end blot en SU indtægt:P

I morgen skal jeg ud og fejre afleveringen med min studie buddy. Vi skal ud og spise lidt god mad og så en smut videre i det københavnske natteliv – det kan kun gå hen og blive en god aften.

Når ja, ej at forglemme denne uge. Jeg har jeg fået denne smukke smukke slangeskindstaske fra Núnoo i gave, designet af de to søstre, der står bag Mysisters.dk. Jeg har været vild med deres tasker fra starten og lige netop en slangeskindstaske, det har stået højt på ønskelisten. Alle deres tasker bliver solgt til virkelig gode priser, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Så denne lækkerhed er sidste skud på stammen i min fine samling af Núnoo tasker. Så hvis i mangler lidt til jeres egen ønskeseddel, så tjek alle de fine tasker og punge ud:)

Affiliate link // Frakken er gra Ganni, støvlerne fra UGG og tasken selvfølgelig fra Núnoo

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar