Overload af travlhed, summervibes og en fantastisk fin kjole. - Blondetoner
Hverdagsglimt

Overload af travlhed, summervibes og en fantastisk fin kjole.

image

Sikke et skønt vejr vi har haft de sidste par dage, man kan for alvor mærke foråret er på vej. Jeg elsker denne årstid, så ved man forår og sommer er vej, det kan ikke blive bedre. Mit energiniveau stiger når solen skinner og humøret bliver bare bedre, men det gør det vel for det fleste. Jeg elsker at cykle hjem af Nørrebrogade – folk sidder i solen med en kop kaffe eller måske en kold øl og nyder hver en lille solstråle..

Den der higen efter sol, er på dette tidspunkt så stor.. Nu har man gået hele efteråret og vinteren med mørke kulde, så er det tiltrængt med sol og sommervibes. Ja og billedet siger vist det hele. Sidste sommer med lille baby Molly. Når jeg ser det billede så glæder jeg mig bare endnu mere til sommeren rigtig kommer

Jeg har været travl de sidste par uger og ikke så aktiv, men det har der været god grund til er travlt optaget med studie og Iværksætterdrømme, så alt min tid går med det. Desværre er vi stadig ramt on and off af sygdom, eller børnene er. I går blev Vigga ringet hjem med dårlig mave og i dag Molly. Det er snart lige i overkanten, for ingen af dem er syge eller med feber, men hvor går grænsen! De har det godt og er glade, men der har vuggestuen vurderet de ikke må være i vuggestue og så skal der gå 48 timer før de må komme der igen. Så med to børn hjemme fra vuggestue og et studie der presser sig på, så er der nok at se til.

I går afleverede jeg de sidste 3 ugers hårdt arbejde, men en “lille” opgave på en 70 sider og i dag var jeg til mundtlig eksamen. De to ting sammenholdt, ender så ud med en karakter, som jeg får om en måneds tid – lidt lang tid at vente når det har været så intens et forløb. Jeg må dog indrømme, at jeg synes det er en lidt underlig rækkefølge de vælger at gøre det i. Vil mene det er mest gavnligt at læse opgaven først og så mundtlig eksamen / pitch efterfølgende, men det er jo ikke op til mig, men uddannelsesstedet. Alt i alt så er der virkelig lagt mange timers arbejde i projektet og i dag handlede det bare om at sælge sig selv og ideen. Nu er det påskeferie og den skal nydes. I aften står den på god mad og vin, med min partner in crime. Det mener vi selv er meget velfortjent og i den grad tiltrængt. Så jeg vil finde de høje hæle frem, en fin kjole og så lidt krudt i hovedet og lidt krøller i håret.

Jeg havde godt nok udset mig en meget fin kjole fra Ganni, som jeg i den grad gerne ville have iført mig i aften, men som altid er jeg lidt langsom, så medmindre jeg lige finde en fysisk butik der har den, så må det blive en gammel sag fra skabet. Hvis i mangler en fin sort kjole så lir lige denne på billedet. Den er vist også blevet ekstra populær efter lækre Medina har haft den på på et billede på de sociale medier, langt inden den ramte butikkerne.. Den kjole må jeg bare eje, før eller siden. I kan finde den lige her

ganni-kjole

God torsdag til jer

(Indlægget indeholder affliate links og markeres som REKLAME)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar