Bloggeren bag - Blondetoner

Bloggeren bag

(Photocredit: Fotograf Maria Pries)

Mit navn er Camilla og jeg 27 år, bosat i København og gift med Jon siden september 12′. Jeg er mor til to skønne piger, Vigga fra november 13′ og Molly fra dec 2014.

Jeg er uddannet multimediedesigner i januar 14′ og nu studerer jeg “Design og Business” med speciale i branding, som jeg færdiggør til janaur 17′.

Bloggen er mit frirum og jeg forbeholder mig retten til at give min personlige og ærlige mening til kende. Jeg skriver om mit liv som mor, hustru, studerende, veninde og alt der imellem – Lykkerus og hverdagsglimt. Med min tidligere erfaring indenfor skønhedsbranchen og store kærlighed til dullegrej og lækkert tøj vil der være en del mode, beauty tips. Derudover finder i inspiration til både mor og barn inden for mode og livsstil og min passion for lækkert børnetøj og gode rabatkoder kommer mine læsere til gode.

Jeg elsker at shoppe sko og så har jeg en svaghed for søde sager. En god tur i biffen eller en hyggelig cafetur siger jeg ikke nej til, når tiden er til det. I weekenderne nyder jeg at tage et smut i sommerhus og flygte fra hverdagens stress og jag og bare være sammen med min familie. Efter jeg er blevet mor, så værdsætter jeg i langt højere grad de små ting i livet og kærlighed har fået en ny betydning.

Jeg er glad for i vil læse med og i er altid velkommen til at smide en kommentar eller sende mig en mail på camillahaugaard@hotmail.com, som flere af jer allerede gør. TAK

I kan selvfølgelig følge bloggen på FacebookBloglovin og Instagram og faktisk vil jeg blive super glad hvis i vil følge med.