Om at være Kvinde med stort K - "Like a Mountain" - Blondetoner
"I skønhedens navn"

Om at være Kvinde med stort K – “Like a Mountain”

neglebjerge

Jeg elsker at forkæle mig selv lidt og det der med at dulle sig op, er faktisk noget jeg rigtig godt kan lide. Ikke sagt at der skal lægges vild krigsmalling og krølles hår til den helt store guldmedalje hver dag, selvom det nu også kan være sjovt i ny og næ. Jeg går op i min hud, mit hår og jeg elsker skønheds- og beautyprodukter.

Jeg får det bare bedre med mig mig selv, når jeg får lov at være kvinde med stort K. Det er sku en skøn følelse at gøre lidt ud af sig selv. Jeg kan godt mærke det går mig lidt på, når jeg møder fordomsfulde mennesker, der mener livet er slut når man får børn og at det der med at pleje sig selv, det stopper når man er blevet mor…

Hell noo, vi skal da mere end nogen sinde forkæle os selv efter vi er blevet mødre. Tænk alt det press kroppen har været igennem og så meget man knokler. Mine to graviditeter har virkelig været hårde ved min krop, for ikke at tale om mit hår, der er knækket – den famøse ammefrisure.. Fuck jeg hader det, men det er ved at være på retur..  For ikke at tale om hvor hårdt min hud var ramt, det er heldigvis også blevet en del bedre, men dog er den ikke det samme som før.

Så snart det er muligt, så skal jeg også til at prioritere at komme en tur i fitness, gerne et par gange om ugen, for min krop skriger efter motion og så får man det jo bare så skønt bag efter. Det værste er bare at få taget sig sammen til at komme afsted og så ville det hjælpe på det, hvis døgnet havde nogle flere timer. Men sån har de fleste det vidst..

Når men jeg vil endnu engang slå et slag for, at vi som kvinder skal huske os selv og hvad det vil sige at være kvinde. Forkæl jer selv for filan og gør det så ofte som det er muligt.. Det var lige en lille opfordring her fra til alle jer skønne kvinder derude..

Når nu vi er ved snakken om at forkæle sig selv, så har jeg endnu engang været forbi søde Rikke der er indehaver af Neglekbh.dk. Endnu engang har hun lavet de fineste negle og som altid går jeg der fra med et stort smil på læen.. jeg er virkelig blevet afhængig af at få ordnet neglene og så er det jo endnu federe, når man rent faktisk finder en super dygtig negle teknikker der laver præcis hvad man ønsker og altid har en god ide, hvis ikke man selv kan beslutte sig..

Denne gang er jeg gået all in på fine lysegrå negle med hvide glimmertipper. Jeg er selv ret vild med det og synes mest af alt, at det minder om små bjerge med snetoppe og glimmeren giver det sån et fint spild.. Det kan godt være temperaturen siger plus 25 grader, men derfor kan man godt have isbjerge på neglene..

I finder selvfølgelig alt den information i har brug for på neglekbh.dk . I kan også følge med på bådeFacebook og Instagram, hvor der er god inspiration at hente.. Og hvis i har specielle ønsker så garanterer jeg for, at stort set det meste kan lade sig gøre og så kan Rikke virkelig sit kram..

Billederne taler vidst for sig selv.

neglebjerge1

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Mie
  august 20, 2015 at 9:40 pm

  Wauw flotte negle – er det dine egne eller får du lavet kunstige? Elsker også dulleri 🙂

  • Reply
   blonde toner
   august 21, 2015 at 10:07 am

   det er forstærkning af egne negle:) jeg elsker det… tjek evt neglekbh.dk det er supe gode priser og så er det bare altid et super resultat:)

  Skriv kommentar