Øjeblikket hvor man bliver #hooked - Blondetoner
Hverdagsglimt

Øjeblikket hvor man bliver #hooked

hooked

Vi kender det allesammen, det der med at blive fanget af en god film eller endnu bedre en serie som vi slet ikke kan stoppe med at se. Man bliver nødt til lige at se lidt mere og lidt mere og før man ved af det har man kværnet en helt sæson.

Hvis nogen skulle være i tvivl så er vi ret glade for Netflix her hjemme. Især efter vi har fået sommerhuset, der gør det det så meget lettere at se serier og film og med apple-tv, kan det næsten ikke være lettere at betjene. Jeg er sååååå stor fan og Vigga kan let være med ti at vælge mellem alle de mange børnefilm og serier netflix byder..

“Thomas Tog”, “Peter Pedal” og “Mascha og bjørnen” er noget af det der hitter allermest hos Vigga lige nu, så det er super hyggeligt lige at sætte et afsnit på i ny og næ.. Molly er stadig for lille til at have en holdning til hvad der skal ses, så det tror jeg passer Vigga helt fint. Det har hun for sig selv lidt endnu:).. Der er efterhånden ikke meget mor og far får lov at bestemme længere og slet ikke hvad der skal ses på tv’et..

netflix

Netflix byder jo på serier til både voksne og børn og inden for alle genre, så det største problem er næsten at vælge..

Jeg har kværnet flere serier og jeg elsker de serier hvor man for alvor bliver hooked og slet ikke kan lægge det fra sig.. Min absolut yndlingsserier indtil videre er “Orange is the new black”. den fangede mig dog ikke fra starten, men da jeg nåede det tredje eller fjerde afsnit så var jeg hooked og jeg kan næsten ikke vente til der kommer en sæson mere.. Jeg er vild med den udvikling karaktererne gennemgår i serien og så er den bare fyldt med humor og drama, What’s not to like. Har tidligere skrevet lidt om serien i et indlæg her

En serie der virkelig også hittede her hjemme og en serie som bde Jon og jeg blev fanget helt vildt af er “Breaking bad”. Den er bare noget for sig selv og den tager hele tiden en drejning i en retning man ikke havde set komme og så bliver man faktisk opslugt af serien meget hurtigt. Den er fyldt med spændning, drama og så sker der ting som man slet ikke i sin vildeste fantasi kan forestille sig.. den er super fed og kan klart anbefales..

netflix1

Del endelig jeres serier og de øjeblikke hvor i blev hooked? Det er altid sjovt at lade sig inspirere.. Jeg skal i gang med en ny serie og kan ikke helt beslutte mig. Jeg tænker Pritty litttle liars kunne være et godt bud. Jeg har hørt en masse godt om den, så mon ikke det bliver den..

God aften til jer derude.. tak fordi i læser med og følg da lige med på nedensående links:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

10 Kommentarer

 • Reply
  katrine
  oktober 29, 2015 at 8:41 pm

  Jeg elsker også at blive hooked på en tv-serie! Jeg er også helt vild med Orange Is The New Black, men lige nu er jeg i gang med Pretty litlle liars og den er også vildt spændende, men også lidt uhyggelig 😉

  • Reply
   blonde toner
   oktober 29, 2015 at 8:44 pm

   Det er jo lige netop den serie jeg overvejer, da jeg har hørt så meget godt.. Uhh jeg kan godt lide lidt spænding og uhygge.. Det gør den bare endnu bedre:) men der er bare så mange serier så det er svært at vælge

 • Reply
  Maj
  oktober 29, 2015 at 8:58 pm

  Hvis I er til Breaking Bad, skal I helt sikkert se “Better call Saul” når I er færdige! En hel serie med den skønne karakter 🙂
  Ellers kan jeg anbefale: Bloodline, The Americans, True Detective (især sæson 1), Homeland og Game of Thrones (ja, også selvom man ikke er rollespilsnørd :))

  • Reply
   blonde toner
   oktober 29, 2015 at 9:35 pm

   Vi overvejede faktisk you better Call Saul, men jeg ved ikke om jeg måske ville blive helt kuk, hvis det er en serie kun med ham.. Jeg er vild med hand karakter i serien, menhar svært ved at forestille mig en helt serie kun med ham.. Jeg overvejer:)

   Tak for alle de gode anbefalinger.. True detective har jeg hørt flere snakke godt om.. Vi er startet på the blacklist og den skal jeg lige ind i, før jeg virkelig ved om det er mig..

   Men jeg mangler lidt en mega tøseserie ril mig selv.. Er jo lidt en sucker for kærlighed og drama..

   • Reply
    Maj
    oktober 30, 2015 at 10:23 am

    Universet er et helt andet og handler om hans liv før vi møder ham i Breaking Bad, den kan virkelig anbefales 🙂 Af tøseserier er jeg pjattet med the affair, downton abbey (kald mig bare mormor), gossip girl og call the midwife…

    • Reply
     blonde toner
     oktober 30, 2015 at 7:32 pm

     ej så kunne det være jeg skulle give den en chance, troede egentlig bare det ville blive en kende for plat, hvis du ved hvad jeg mener:) Fedt med lidt inspiration til gode tøseserier:) TAK

 • Reply
  lifestyle blogger
  oktober 29, 2015 at 9:35 pm

  Vil virkelig anbefale dig at se pretty little liars den er så mega god. bliver virkelig hurtigt hooked på en serie.
  har selv lavet et indlæg med forskellige serier her hvis du mangler inspiration til ny serie.
  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/2015/08/10-gode-serier.html
  er især vild med extant og vampire diaries
  knus
  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  • Reply
   blonde toner
   oktober 30, 2015 at 7:35 pm

   Tak for inspiration.. har netop været inde og lure:)

 • Reply
  Nena
  oktober 30, 2015 at 8:24 pm

  Drop dead diva – det blev min erstatning for OITNB 😉 Er ved at være færdig med sæson et – og jeg er #HOOKED 😀

  • Reply
   blonde toner
   oktober 30, 2015 at 8:31 pm

   uhhh den har jeg slet ikke læst om, det må tjekkes ud.. jeg skal helt klart i gang med en ny serie nu her.. Tak for input.. Skønt du goder at dele

  Skriv kommentar