Nytårsforsæt, eller mangel på samme.. - Blondetoner
Hverdagsglimt

Nytårsforsæt, eller mangel på samme..

image

Så går året snart på hæld – i morgen siger vi farvel til 2015 og byder 2016 velkommen. Det har været et godt år med op- og nedture og det sure med det søde og 2016 kan bare komme an.

Uden at vide det, så vil jeg tro at et af de mest brugte nytårsforsæt må være, at gå på kur eller at melde sig ind i fitness. Fitness centrene ser i hvert fald en markant stigning af indmeldelser i januar måned – så er der dem der holder ved og dem det så småt falder fra efter et par måneder, da motivationen er forsvundet og så er der dem der bare har kortet liggende i pungen og aldrig bruger det, men betaler:p – jeg må indrømme jeg selv til tider har nogle lidt for lange pauser fra fitness, hvor jeg nok burde have sat det på stand by eller meldt mig ud.. Det må der være flere der kender til

Når det kommer til nytårsforsæt, så er det ikke noget jeg går så meget op i. I bund og grund synes jeg vel egentlig det er lidt mærkeligt at lave nytårsforsæt, hvorfor ikke bare sætte sig nogle mål løbende og have en masse drømme for fremtiden. Det bliver mere en pligt end af vilje og uden at være alt for dømmende, så høre man ofte de mennesker der hen af efteråret begynder at prædike om fremtidige nytårsforsæt. Det er da fjollet i steden for at gøre noget ved det med det samme, når morivationen er der.. Jeg har selv været ryger i en lang årrække og hver gang jeg nærmede mig nytår, så røg snakken ind på et rygestop. Okay måske det virker for nogen, men jeg tror også det for langt de fleste blot er en måde at udskyde noget man burde gøre. BTW rygning må også ligge højt på listen over mest brugte nytårsforsæt.

Nytårsforsæt kan selvfølgelig være mange ting og ideen er jo god nok, hvis man tænker der er nogle ting man godt vil ændre for det nye år og ligesom starte på en frisk. Hvis man vendt den om til en slags status for året der er gået og så ser det mere som, det vil jeg gerne gøre bedre næste år, det nåede jeg måske ikke lige, eller det drømmer jeg om, så er jeg med på den.. Og så er det jo langt federe hvis det er nogle positive af slagsen i blandt og måske også realistiske og ikke de der perfektionistiske mål. Det med at vinde i lotto, det drømmer vi jo allesammen om, men det er nok ikke så realistisk, slet ikke hvis man som jeg ikke en gang spiller. Men vandt jeg, så skulle pengene da hurtigt få ven af gå på.

 Det forgangne år har budt på lidt af hvert hos os og vi er vokset som den lille familie vi nu engang er. Jeg er ikke et sekund i tvivl, min familie er til hver en tid det vigtigste. Selvfølgelig drømmer jeg om hus og om at rejse langt langt væk og vise verden til mine børn, men det er ikke det vigtigste. Det vigtigste er sgu vi har det godt som familie og er sunde og raske. Med så meget sygdom tæt på livet har jeg lært at værdsætte det gode, mens jeg har det. Pludselig kan det være forbi, førend man ved af det. Måske meget sort på Hvidt og en smule pessimistisk, men det skal ikke forståes sån. Det skal mere ses som en måde at huske at leve livet og være sammen med dem man elsker. Livet er for kort til at lave noget man ikke er glad for, det er en af de ting min mor altid har sagt til mig og hun har støttet mig 110% hver gang jeg lavede et sidespring eller ændrede kurs.

Fordi man er blevet en familie, så kan man sagtens drømme og børn er bestemt ikke en begrænsning, som mange tror, det kræver bare lidt mere planlægning pg struktur, hvis du spørger mig.

Mine nytårsforsæt bliver hverken at springe faldskærm, bestige et bjerg, at løbe et marathon, eller at blive fanatisk med hvad jeg spiser. Jeg bliver faktisk lidt træt af alle de mål og formaninger om det ene og det andet.. Slap lige lidt af og start året med dem i holder af og på bedste vis.. Mit mål eller drøm, som jeg heller vil kalde det er, at leve livet og være der for mine børn og mand og så måske at spise halvt så meget kage og slik som jeg gør:p, ja ja mit sukkerindtag er vist lige i overkanten, men derfor er der jo ingen grund til at gå fra den ene yderlighed til den anden.

“Alt med måde” det må være de ord jeg tager med mig i 2016 og det kan heldigvis tolkes på mange måder, så det sætter hverken begrænsninger eller bliver en sur pligt, men bare en lille reminder til mig selv..

Måske i har nogle drømme og mål for 2016?

Vi holder et helt stille og roligt nytår i sommerhuset, bare os 4. Planen er at spise forret med pigerne og så får de lidt mere mad og så skyder vi lidt krudt af i haven og så bliver de lagt for natten, som de plejer og så håber vi på en rolig aften, hvor vi kan nyde lidt mere god mad og vin, for så at komme godt ind i det nye år, når klokken slår 24.00 med et lille glas og kransekage. Og som i kan se på billedet er vi lidt utraditionelle og køre denne sag af flaske frem foe champagne:p

Husk at pas på hinanden og nyd aftenen med dem i holder allermest af og hey hvis i skal udenfor og skyde krudt af, så husk for filan de briller der. Jeg har så meget respekt for fyrværkeri og hvert år går det galt, så pas på hinanden derude.

Nytårsknus til jer alle fra mig og tak fordi i læser med her på bloggen – vi ses på den anden side af det nye år..

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar