Nyt til garderoben #02 "støvlet med chunky metalhæl" - Blondetoner
Mode og livsstil Nyt til garderoben

Nyt til garderoben #02 “støvlet med chunky metalhæl”

 

De fineste lyse støvletter i skind er netop rykket ind, i min ellers ret så store skosamling. Jon mener jeg har for mange sko, men jeg mener bare, at der er til forskellige lejligheder – gå aldrig ned på sko og støvler. Lige på det område, forventer jeg ikke han nogensinde kommer til at forstå mig, for det er nok lidt en kvindeting, i hvert fald for nogle af os.

LÆS OGSÅ “Lækker ny hårplejeserie”

Tilbage til de fine støvletter. Modellen er enkelt og elegant med sin fine lyse skind og rå chunky metalhæl i en fin farvekombination af sølv og guld. De er måske lidt for meget vil nogen mene, men fordi det kun er hælen der har lidt ekstra power på, så gør det noget rigtig fint for resten af outfittet, hver end de skal gå til kjole eller jeans. Den perfekte hverdags støvlet, da hælhøjden er til at gå på og pasformen er super god. Vi kommer ikke uden om støvletter med chunky hæl denne sæson og de vil være at finde i alverdens farver, mønstre og metaller. Jeg er vild med det og glæder mig til at få disse i brug:)

LÆS OGSÅ “Luksus til små og store”

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar