Nyt til garderoben #01 "Farver, pels og fine detaljer" - Blondetoner
Mode og livsstil Nyt til garderoben

Nyt til garderoben #01 “Farver, pels og fine detaljer”

En skøn ny føljeton på bloggen, til alle de modeinteresserede kvinder. Jeg vil fremover delle nye fine nye fund til garderoben. Jeg får sjældent vist det frem, så nu tænker jeg det skal være en del af bloggen for fremtiden. Så lad os kaste os ud i det første af slagsen.

Hvis der er en butik jeg er vild med, så er det ZARA, der er så mange fine ting til både hverdag og fest og til både kvinder, mænd og børn. Jeg synes min garderobe trængte til lidt nyt, så derfor måtte der klikkes lidt lækkerier hjem, som i kan se. Særligt skjorter er jeg glad for, så det blev il nogle stykker, med de fineste blomsterprint og små mariehøns.Jeans kan man alsrig få for mange af og så med fint blomsterprint. Der er knald på farverne i årets modebilleder og særligt blomsterprints hitter i alle de smukkeste farver. Så tøv ikke med at vove jer ud i en blomstersag, det kan hurtigt nedtones med en lækker blazer og et par enkelte jeans. Eller hvis man er mere vovet, kan man også køre den helt ud, meb print på både skjorte og bukser. Igen i år er sæt det helt store hit og de kan jo kombineres på kryds og tværs.

Jeg kunne ikke dy mig fra at hapse disse røde pelsslippers med i kurven. De bliver udentvivl en sand favorit i sommergarderoben og så går de ret fint i spænd med alle de fine bomsterprint og slidte jeans:)

Sidst men ikke mindst blev det til en klassisk blazer i den fine rosa farver, som jeg jo snakker så meget om og så den fineste kimonokjole, der er mindst ligeså fin til et par jeans og en hvid t-shirt, hvor den blot er åben, som en lang cardigan i sit fine tynde stof.

Så alt i alt en rigtig fin fangst og nogle super fine forårs- og sommerstyles.

I finder alle de lækre sager hos ZARA:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

1 kommentar

  • Reply
    S H O P P E S Ø N D A G #6 "Køb 4 betal for 3" - Blondetoner
    februar 19, 2017 at 9:00 pm

    […] LÆS OGSÅ “Nyt til garderoben – farver, pels & fine detaljer “ […]

  • Skriv kommentar