Nyt hår og forår på vej - Blondetoner
"I skønhedens navn" Hverdagsglimt

Nyt hår og forår på vej

Indeholder reklame.

Uhhh kan i mærke det – FORÅR🌸☀️ det er simpelthen så lækkert, når dagene bliver lysere, træer og buske springer ud og vejret lunere. Vinterjakken er gemt væk og læderjakkerne fundet frem, selvom det hertil morgen var en smule koldt. Jeg nægter at tage vinterjakke på, så hellere en lun trøje under. Man kan da ikke andet end af blive en lille smule glad i låget nu hvor foråret er over os, min absolutte yndlings årstid.

Jeg har glædet mig særligt til i dag, af en helt særlig grund, for jeg har været en smut forbi søde og fantastisk dygtige Betty hos SACO hair, der hertil eftermiddag tog sig kærligt af mine slidte lokker. Det var tid til en lille forårs make-over, så det blev den helt store omgang. Mit hår er blevet en del tyndere efter jeg har fået børn og derfor skal der lidt ekstra til. Jeg nyder at sætte mig i stolen velvidende jeg er i trygge hænder, hos en frisør der forstår mig og præcis ved hvad jeg vil have, hverken mere eller mindre, men spot on hver gang. Det høre sig til sjældenhederne. Nu er det ikke fordi det skulle ske noget drastisk, men jeg fik lyse reflekser i hele håret med Wella Illumina color, for at få bugt med den mørke udgroning, der efterhånden levede sit eget liv. Faktisk er der opstået et nyt begreb indenfor hårfarvning –  contouring af håret ved hjælp af Wella color. Præcis som vi kender det fra makeuppens verden. På den måde får man en personlig hårfarvning, hvor frisøren tager højde for hårets egen farve, glans, struktur, for at få det bedste resultat, med andre ord et skræddersyer resultat. Ret cool hvis du spørger mig, Efterfølgende fik jeg en Wella glossing, for at få det lækre støvede rosa skær. En glossing går ind og lægger et “filter” på håret i den ønskede farvenuance, en form for skyldefarve, der ikke er permanent, men holder et godt stykke tid.  SACO er specialister i lyse lokker. Med det ikke sagt, så er det ikke fordi, at de ikke kan farve andre farver, for det kan de bestemt, men de er bare fantastisk dygtige til de lyse nuancer. Der findes såååå mange nuancer hvis man vil være lyshåret og det kræver en helt særlig farvebehandling for det perfekte resultat.

Udover at få håret farvet, blev jeg ogå klippet. Der røg en god del af længden, men stadig noget at svinge med. Jeg har fået klippet langt pandehår, eller hvad i vil kalde det og det gør det hele lidt mere let, ligesom der er klippet en del op i håret, så jeg kan få det lidt vilde look jeg godt kan lide. Jeg er vild med resultatet og for at bevare den fine rosa farve, så fik jeg en rød conditioner med fra Wella. Den blander jeg i en normal hårkur, så den bliver lyserød og lader side i håret i ca. 10 min, på den måde holder glossingen længere. Man kommer ikke sovende til lækkert hår.

Så er jeg klar til påskeferie fra i morgen eftermiddag.

 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar