Nyt hår - fra kedelig udgroning til lækker balaylage - Blondetoner
"I skønhedens navn" Hverdagsglimt

Nyt hår – fra kedelig udgroning til lækker balaylage

Man kan vist roligt sige jeg har forsømt mit hår en smule.. har ikke været til frisøren i over 8 måneder. Så det var i den grad tiltrængt, da jeg for noget tid siden lagde  vejen forbi frisøren, hvilket tydeligt også ses på før-billedet. Jeg har altid fået de klassiske lyse striber, men må indrømme jeg var lidt træt af den markante udgroning og det manglende spil i håret, med flere nuancer. Så det var mit udgangspunkt da jeg satte mig i frisørstolen hos søde Anne Lindfjeld i København. Forresten en af de sejeste typer jeg længe har mødt med så meget kant at jeg blegnede helt ved siden af. Hun er simpelhen så sød og udadvendt og man føler sig bare godt tilpas i hendes selskab og så er hun super dygtig til lige netop balayage. En helt særlig farveteknik som efter min mening giver mere spil i håret.

I kan følge med i Annes arbejde på Instagram HER, hvor hun viser både før og efter billeder og i kan selvfølgelig også selv booke tid hos hende, hvis i trænger til at få lidt liv i lokkerne igen.

Udgangspunktet var helt lyst i længderne, mørk leverposteg i bunden og ekstremt tørt og slidt hår, men resultatet taler for sig selv. Der røg en god del af længden, som var meget tiltrængt, for de lange tjavser var ikke vlrd at samle på. Udover det havde jeg et ønske om at blive lidt mørkere, så udgroningen ikke er så markant. Det hele blev fikset med en blond balayage og mørke effekter inden under og afsluttet med en kold toning. Mit hår har fået en kombination af varme og kolde nuancer og de mørkere effekter der er trukket ud i spidserne har giver mere spil og liv til håret. Den kolde toning aftager stille og roligt med tiden, men kan holdes ved lige med en silver shampoo. Jeg er vild med at det er blevet lidt mørkere, men samtidig forbliver lyst. Min meget markante udgroning er blevet mere sammenhængende, så der er en mere naturlig overgang fra mørk til lys. Jeg er vild med resultatet som i kan se på de efterfølgende billeder

 

Så en lækker og meget tiltrængt opfriskning af lokkerne og plus på selvforkælelseskontoen, det er skønt. På billedet syner det meget gråt, det er Annes wonder lampe som jeg kalder den. Lyset gør utrolig meget. Hvis man ser det i normalt dagslys, så er det normalt lyst, med kølligt skær. Jeg er rigtig glad for der er kommet lidt mørkere elementer ind imellem det lyse, så det ikke bare bare lyst på lyst. Jeg blev helt facineret af Annes personlighed og så ville jeg lyve hvis ikke man fik lyst til at få lavet en lille tus eller to. Super inspirerende og mega dygtig.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar