Nyt hår "før og efter" - Blondetoner
Hverdagsglimt

Nyt hår “før og efter”

nythaar2

Som lovet til de nysgerrige, så kommer her en lille opfølger på tidligere indlæg. Jeg har jo været hos frisøren i dag, noget jeg ikke har været meget længe. Det er i hvert fald ikke blevet farvet i snart 3 år.. Så det er med stor tilfredstillelse, at jeg fik ordnet lokkerne og tilmed af en af de dygtigste frisører, der virkelig kan sit kram både hvad angår farve og klip.

Jeg er mere end tilfreds med resultatet. Udgangspunktet kunne ikke blive meget værre, hvis du spørger mig – kedeligt, slidt ammehår, i en virkelig dyster leverpostejs farve. Jeg bad om at få det gjort lyst og lækkert til foråret, men stadig med dybde fra min egen farve.. Længderne skulle bevares, så vidt det var muligt, men 10-12 cm var trængende, så det var hvad der måtte af, for at det atter kunne blive sundt igen..

Man skal lede længe efter en frisør der rent faktisk lytter og efterlever de ønsker man har.  Ofte ryger der lige lidt mere end aftalt eller også bliver striberne ikke lagt helt godt. Det værste er næsten vis man går der fra med striber, der ikke ligger ned til bunden, så man allerede har en udgroning fra start.. Så derfor er jeg meget kritisk med valg af frisør.

Jeg endte med at få lagt lyse og gyldne striber i hele håret og det ser bare så lækkert og naturligt ud, præcis som jeg er vild med det – endelig blond igen. I skal selvfølgelig ikke snydes for et lille billede. I kan også finde lækker inspiration til fine fletninger og en skøn og nem DIY i indlægget fra i går lige HER

nythaar3nythaar

– God aften skønne mennesker –

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

4 Kommentarer

 • Reply
  Isabelle
  april 19, 2015 at 9:17 am

  Sikke flot det er blevet. Jeg for sådan lyst til at få ordnet hår.

  • Reply
   blonde toner
   april 19, 2015 at 1:33 pm

   tusind tak.. det var pænt sagt:) det var også skønt endelig at få ordnet lokkerne

 • Reply
  Maria
  april 28, 2015 at 12:15 pm

  Hej Camilla

  Rigtig flot hår. Hvilken frisør valgte du?:)

  • Reply
   blonde toner
   april 28, 2015 at 8:00 pm

   hej Maria..

   Det er en bekendt far mi firsørtid, hun er netop ved at udvide salon, så inden længe skal jeg nok lægge en lille anbefaling op:) Følg evt bloggen på bloglovin, hvis du ikke vil misse indlægget:) du finder link nederst i indlæg

  Skriv kommentar