Nyt hår // før og efter - Blondetoner
Hverdagsglimt

Nyt hår // før og efter

image

Mit hår er en smule “skørt” efter jeg har ammet og det blev rigtig slemt i sommers, hvor meget af det forreste knækkede af.. Det har nu nået en meget irriterende længde på 3-5 cm og jeg er ved at blive tosset. Det stritter lige ud i luften, men det bliver vel forhåbenligt langt med tiden. Til de interesserede så har jeg skrevet et indlæg om at bekæmpe ammehåret HER

Jeg er ikke så god til at komme forbi frisøren hver tredje måned, som er det man anbefaler for at holde spidserne sundest. Jeg kommer faktisk kun afsted en gang hver halve år. Det passer mig egentlig fint nok, for jeg kan ret godt lide de lidt slidte lokker.. Det giver sån et lidt råt look, men jeg må indrømme, at det denne gang var ved at være kritisk både med farve og klip, så nu skulle det være. I kan jo selv se på billedet hvor tyndslidte spidserne er og med en god udvoksning.

Jeg elsker at være hos frisøren og blive forkælet. Det er et godt afbræk fra en travl og stresset hverdag og jeg har sån glædet mig til i dag. Tiden er bedtilt for længe siden, da min frisør er ret så booket. Forståeligt nok, for hun er den bedste:)

Det skal siges jeg er MEGET kræsen, hvad angår mit hår og det er meget få, der får lov at røre det. Sødder fra My Place er en af de få der får lov og jeg har i tidernes morgen arbejdet sammen med hende og derfor ved jeg at hun kan sit kram. Hun er simpelthen så dygtig og har fingeren på pulsen, med nyeste tendenser inden for hår og kommer altid med gode ideer og inputs..

Sødder er medejer af My Place sammen med Henriette. De er at finde på Hyskenstræde 12 i indre by, bedre beliggenhed skal man lede længe efter. Salonen har netop gennemgået en mindre make over og står simpelhen flottere end nogensinde og emmer af hygge og god stemning. Hvis i mangler en god frisør i indre København, så kan det klart anbefales at lægge vejen forbi My Place og de to skønne kvinder.

Jeg er SÅÅÅÅ tilfreds med resultatet.. Der røg en god del af længden og så blev der lagt en masse reflekser, så det er blevet en del lysere, præcis som ønsket.. Alt imens jeg kunne nyde en god kop te og de nyeste sladderblade:)

image

image

image

 image
image

image

image

image

image

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar