Nyt hår - All in på rosa hår - Blondetoner
Hverdagsglimt Mode og livsstil

Nyt hår – All in på rosa hår


Reklame. Jeg har placeret mig solidt i frisørstolen hos SACO hair i dag og det er ikke første gang, men bestemt heller ikke sidste gang. Så hyggeligt sted på Fiolstræde i København. Denne gang er det Rie, der har fået æren af at forvandle lokkerne. 
Tiden er bestilt for noget tid siden og jeg har glædet mig helt vildt. Det er bare den bedste følelse at få ordnet sit hår og specielt når mam har gået længe med en kedelig udgroning og slidte lokker.. som jeg skrev i indlægget i går, så er der også en særlig grund til det lige skulle være i dag, for jeg skal til julefrokost i aften, så det kan jo ikke passe bedre sammen. 
For 3 måneder fik jeg lavet en lækker glossing, som i kan læse mere om her, det giver ens farve nyt liv, man kan bedst af alt sammenligne det med et filter.. det er altså ikke en permanent farve, men en glossing der langsomt skyldes ud. Men nu gik den ikke længere nu skulle der mere end bare en glossing til, så det blev til lysning af håret. Der er jo mange måde at gøre det på og hos SACO hair er de specialister i de lyse nuancer. Det kan både være i form af striber og ellers kan man kaste sig ud i contouring. De fleste kender måske til contouring når vi snakker ansigt, i form af make up, men nu kan det også lade sig gøre til håret. Det går ganske enkelt ud på, at farven lægges i håret, der hvor det er nødvendigt, præcis som med contouring af ansigtet. Så hvis man godt kunne tænke sig at prøve en ny måde at blive farvet på, så er en Wella contouring hos SACO hair måske et godt bud.. 
Udover at få det farvet, så har jeg selvfølglig fået en lækker glossing ovenpå, for lige at få den præcise tone i det lyse hår som jeg ønsker. Jeg er vild med det pudderrosa skær der giver lidt dybde.
Så det færdige resultat skal i ikke snydes for. Selv er jeg mega tilfreds og elsker mine nye lokker, der selvfølglig også har fået nyt liv med en klipning af dygtige Rie.
Jeg har selv haft gang i glattejernet her til aften, for at få lidt krøller og jeg endte med at hoppe i den korte glimmer sag, som i kan de her, nu hvor jeg skal ud i aften😍😊 
Jeg sidder i toget på vej til Hellerup og det kan jo ikke andet end at blive en god aften i dejligt selskab. 
God aften 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

3 Kommentarer

 • Reply
  Søndagsshopping med 20% rabatkode - Blondetoner
  december 4, 2016 at 1:07 pm

  […] Hvis ikke i så det, så fik jeg ordnet lokkerne i går og med et ret så fint resultat, se det HER […]

 • Reply
  Maria
  december 16, 2016 at 9:14 pm

  Hvordan laver du de krøller med glattejernet? Vil så gerne krølle mit ind imellem. Og må man spørge hvad det koster den behandling du fik af håret idag? Det ser super flot ud, ved bare ikke om min pengepung kan være med.
  Kh. Maria

  • Reply
   Camilla
   december 17, 2016 at 7:22 pm

   Hej Maria, det kommer meget an på hvad man skal have lavet, så tjek SACO HAIR hjemmeside. Ellers gå forbi dem, de er så søde til at hjælpe og five prisoverslag..

   Evt Google krøller med glattejern, det er ret enkelt. Man tager en enkelt tot oppe ved hovedbunden, ind i jernet som ville du glatter og så drejer du glattejernet, så det drejer og håret kommer rundt om glattejernet en enkelt omgang og så er det bare om at trække glattejernet igennem men Google det der we massere gode videoer

  Skriv kommentar