Nyt blogdesign og solskinsfredag - Blondetoner
Hverdagsglimt

Nyt blogdesign og solskinsfredag

12914838_10154867392197715_24241671_o

Sikke et skønt vejr, det kan man da kun blive glad i låget af. Så kom dagen, eller officielt var det i går min flytning fra Bloggers Delight fandt sted, men jeg havde lige lidt tekniske udfordringer. Ikke med selve bloggen, altså designet, men mit domæne. Hver gang jeg selv prøvede at tilå min blog blev jeg vist tilbage ti den gamle, selvom domænet var rykket, men der var ikke andet at gøre end at vente. Alle andre end jeg selv, kunne vist se bloggen. Skidt pyt, jeg er kommet over på den anden side og der skal altid være lidt udfordringer af den ene eller anden art, så det tager jeg ikke så tungt.

Som i måske har bemærket, så ser bloggen lidt anderledes ud, præcis som jeg havde varslet om. Jeg er selv meget tilfreds med det nye blogdesign og jeg har knoklet for at få det klar. Det føles skønt at komme i mål og få det præcis som man gerne vil have det. Jeg har prøvet at gøre det så brugervenligt og visuelt lækkert som muligt, med de skills jeg nu har. Jeg håber i vil tage godt imod den nye blog. Designet er nyt, men indholdet er det samme. Hvis i af nogen art oplever noget der ikke virker eller noget der ser mærkeligt ud, så smid mig endelig en mail, eller smid en kommentar i et af indlæggene, så jeg kan få det rettet hurtigst muligt:) Der kan opstå startvanskeligheder, sån er det når man flytter og ændre sin blog, men lad os håbe det “bare” er det og at det ellers køre. Den næste tid kan i opleve lidt ændringer, men ikke af voldsom grad og formentlig vil i sikkert slet ikke lægge mærke til det. Jeg er klar over der mangler billeder ved langt de fleste indlæg, men de er på vej:)

I er som altid, velkommen med ris og ros i kommentarfeltet, ellers smid mig en mail camillahaugaard@hotmail.com.

De fine nye billeder på bloggen, er resultatet af sidste uges fotoshoot og fotografen bag er Maria Pries.

Det er jo fredag og weekenden står får døren, så det kan jo ikke blive meget bedre. Lad os håbe det gode vej fortsætter over weekenden.

Watch out, det er 1. april, så lad jer ikke snyde af en aprilsnar i dag. Jeg lover der ikke kommer nogen fra min side af.

– God weekend –

(I kan altid følge bloggen på Facebook, Instagram og Bloglovin, så går i ikke glip af noget. Indlægget indeholder reklame)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar