Nye negle // "lys fersken og kobberglimmer" - Blondetoner
"I skønhedens navn"

Nye negle // “lys fersken og kobberglimmer”

image

Så blev det tid til sommerlækre negle, eller det vil sige det er faktisk lidt tid siden jeg fik dem lavet. Jeg synes dog lige, at jeg vil vise dem frem, for de er blevet så fine.

hvad er mere passende end en lækker meget lys ferskenfarve, blandet med lidt kobberglimmer. Sommerligt og lækkert, præcis som jeg godt kan lide det. Farven kommer altså ikke helt til sin ret på billedet, den er endnu finere i virkeligheden. Jeg går stadig med det mandelformede look, det er altså den bedste form til mine ellers lidt buttede pølsefingre:)

Jeg er typen, der godt kan lide at eksperimentere fra gang til gang og jeg skifter lidt mellem det mørke og det lyse look. Efter at have leget med sort, leopard og sølv sidste gang, som jeg forøvrigt var ret vild med, i kan se billeder her, så var det blevet tid til noget lysere.

Som så mange andre, så har jeg en svaghed for den der lækre peach farve. Den findes i mange nuancer, men Rikke fik blandet en super lækker en af slagsen. Jeg er vild med de lækre kobberdetaljer på få af neglene, det giver dem lige lidt ekstra..

Neglene er som altid lavet af søde Rikke der er indehaver af Negle KBH. Til de interesserede, så kan i se priser og info på Neglekbh.dk – Rikke er godt booket op, så der skal bookes i god tid, specielt nu hvor vi også rammer ind i sommerferien.

Negle Kbh er beliggende i Rødovre og kan findes både på Facebook og Instagram

image

image

image

Nyd jeres torsdag 🙂

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

4 Kommentarer

 • Reply
  Rikke Pia
  juni 25, 2015 at 4:40 pm

  Hej Camilla
  Det er nok ikke i det rette indlæg at skrive mit spørgsmål, men nu forsøger jeg alligevel 🙂
  Jeg er på udgik efter en lækker cykle/regnjakke, som er elegant og feminin, selvom om den også skal være praktisk. Kender du et mærke eller model, du kan anbefale?
  Hvad bruger du selv?

  Knus
  Rikke

  • Reply
   blonde toner
   juni 25, 2015 at 8:08 pm

   Hej Rikke..

   Du er altid velkommen med spørgsmål også selvom de måske ikke lige passer det det valgte emne:) i forhold til regnjakke, så har jeg faktisk selv været på udkig efter en lækker en af slagsen.. Men min veninde har netop fået en i fødselsdagsgave Of mener den var af mærker Mbym – super lækker halvlang i lækker mørkegrå.. Og tror tilmed den er til at betale.. Måske jeg lige skal overveje at finde nogle gode bud på lækre og praktiske regnfrakker.. Det tror jeg.. Så hold øje hvis det er, så skal jeg nok prøve at komme med et indlæg herom:) følg evt bloggen på bloglovin hvis du bruger det, så misser du ikke indlæg:)

 • Reply
  Katja
  juni 25, 2015 at 8:52 pm

  Hvor er de fine, både form og farve!
  Hvor længe holder de ca?
  Mange hilsner
  Katja

  • Reply
   blonde toner
   juni 25, 2015 at 9:48 pm

   Hej Katja..

   Ja de er nemlig så fine.. Jamen der kommer sn på hvor længe man synes man vil gå før end man får dem fyldt op.. Her kan man så få ny farve.. Men 4-6 ugers tid.. Og de kan holde længer hvis man selv supplere med ny lak, så kan man ikke se farven vokse ud:)

  Skriv kommentar