Nye negle // "forførende sort, med et strej af sølv" - Blondetoner
"I skønhedens navn"

Nye negle // “forførende sort, med et strej af sølv”

Så skulle der ske lidt nyt med neglene. Denne gang har jeg vovet mig ud i noget vildt, i hvert fald vildere end hidtil. Jeg har ellers virkelig været glad for dem jeg har haft indtil nu.. den fine rosa, med en enkelt negl i sølv er altid en vinder, men det er også skønt med lidt forandring i ny og næ.

Endnu engang, så kan jeg ikke klage over holdbarheden.. Har ikke haft en knækket negl eller nogen form for “lift”, altså der hvor de begynde at slippe neglen. Så jeg er ovenud tilfreds med kvaliteten. Denne gang er jeg gået all in, der skulle ske noget.. Er selv helt vild med resultatet, som i kan se neden for. En lækker blanding af sort, sølv glimmer og leopard prikkerne kunne vi ikke komme uden om.. Mere af det tak.

neglesort

neglesort1

Til de interesserede, så kan i se priser og info på Neglekbh.dk – Rikke er godt booket op, så det gælder om at booke tid i god tid.

Negle Kbh er beliggende i Rødovre og kan følges både på Facebook og Instagram, hvor der er massere af inspiration at hente. Hvis i ønsker noget bestemt, så kan det meste lade sig gøre, det er kun fantasien der sætter grænser.

– God lørdag –

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar