Ny kategori - "I skønhedens navn" - Blondetoner
"I skønhedens navn" Diverse

Ny kategori – “I skønhedens navn”

mig

Nu da min “mommyblog” er kommet op at køre, så må det være på sin plads at jeg deler lidt skønhedstips og erfaringer fra min tidligere profession inden for hår, make up og personlig pleje:). Jeg elsker at forkæle mig selv og gøre noget ud af mit udseende og som et tidligere indlæg afsløreede, så “dyrker” jeg selv “Yummy Mummy” begrebet, det kan i læse om HER – Livet er for kort til at gå og gemme sig, bare fordi man er blevet mor.

Jeg er en “sucker” for lækre produkter – absolut ikke kun de aller dyreste produkter, men også produkter til budgetvenlige priser, så jeg lover der vil være lidt for enhver smag. Det er min plan, at der for fremtiden vil komme flere indlæg om skønhed i en bred forstand. Det kan altså både være anbefalinger, tips & tricks og skønne favoritter. Hvis der er noget bestemt i synes jeg bør komme ind på, så smid endelig en kommentar herunder. Ellers håber jeg bare, at i vil tage godt imod min nye kategori “I skønhedens navn”.

Følg endelig med på INSTAGRAM og BLOGLOVIN – så blir jeg glad

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

7 Kommentarer

 • Reply
  Mette
  januar 18, 2015 at 8:26 pm

  Ihhhhhhh… Hvor fedt!! Klapper lige i mine hænder hehe… Dejligt du vil skrive om det søde.
  Jeg kunne især godt bruge tips til håret!! Åhhh mit tynde hår jeg har fået efter F er kommet.. Øv øv.. Vil vente spændt og glæde mig til at læse om dine tips.

  • Reply
   blonde toner
   januar 18, 2015 at 10:45 pm

   Åhhh ja det kender jeg alt for godt.. Mit hår knækker i sær foran:/ men skal se hvad jeg kan finde ud af.. Undersøgte det en del i sin tid og der findes produkter der kan hjælpe på det:)

 • Reply
  Henriette // Blondinemor
  januar 19, 2015 at 10:04 am

  Ih hvor spændende, Camilla 🙂 Det vil jeg holde øje med! Jeg kører altid i de samme rutiner – har bare ikk flair for den slags 😉

  • Reply
   blonde toner
   januar 19, 2015 at 10:16 am

   Skønt du vil kigge lidt med.. Det er altid skønt med lidt inspiration:)

  • Reply
   blonde toner
   januar 19, 2015 at 10:16 am

   Og god dag til dig

 • Reply
  Trine
  januar 19, 2015 at 10:48 am

  Jeg er også med på tips om håret , har altid haft meget løst hår men min datter hiver konstant i det så kunne godt bruge tips til nemme måde at sætte hårdt op på 🙂

  • Reply
   blonde toner
   januar 19, 2015 at 11:34 am

   super jeg må se hvad jeg kan op med.. men ellers bliver der nok også end el om lækre produkter og favoritter:)

  Skriv kommentar