Nu som PR koordinator - Blondetoner
Hverdagsglimt

Nu som PR koordinator

Jeg har netop placeret begge ben på sofabordet foran mig med computeren i skødet. Om lidt står den på X-faktor og fredagshygge med manden. Men inden da, vil jeg lige benytte tiden til at fortælle lidt om min ret så overvældende dag. For i dag var første dag i mit voksne liv også kaldet arbejdslivet, som fuldtidsansat. Jeg har haft første dag på mit nye job, som PR koordinator hos Mildh Beauty Press, noget som jeg skrev mere om her.

Officielt er det først mandag jeg tager over, så disse 3 dage, altså i dag, mandag og tirsdag er mere en gennemgang af alle deres systemer og rutiner, hvor jeg følger lige i hælene på den nuværende PR koordinator. Jeg har glædet mig super meget til at komme i gang, men samtidig er det også en kæmpe omvæltning for vores lille familie og mest af alt mig. Vores hverdag og rutiner bliver pludselig ændret og der skal planlægges og koordineres meget mere. Det hele kræver lidt tilvænning, men det kommer helt af sig selv:) Jeg starter et nyt kapitel i mit liv og glæder mig til at blive udfordret og udvikle mig professionelt, inden for netop PR branchen, som er det jeg brænder for og så med nogle super dygtige og søde mennesker omkring mig.

Det har været den vildeste dag, jeg er fuldstændig bombet i mit hoved af nye indtryk og ikke mindst de systemer jeg skal have styr på. Der er nok at se til. Men med så meget andet kan det virker helt overvældende og uoverskueligt, indtil man sidder med det selv og får hands on. De har allesammen taget super godt imod mig og jeg fik tilmed den fineste buket blomster, så de pryder allerede køkkenbordet. Jeg elsker at få blomster, så det er da bestemt en god start på et nyt job:)

Nu har jeg lige weekenden til at fordøje det hele lidt og alle de nye systemer og indtryk og komme oven på den forkølelse/ hoste der ikke rigtig vil slippe sit tag. Mandag er jeg igen tilbage på pinden og klar til at suge endnu mere ny info til mig og så småt begynde at skabe min egen struktur og arbejdsgang udfra de opgaver der skal løses. Anne, som er hende jeg følger har simpelthen været så sød til at skrive det meste ned, så jeg har en seddel at gå ud fra. Hun har guidet mig igennem systemer og rapporter hele dagen i dag og givet mig inputs til, hvordan hun plejer at gøre tingene. Det har været en kæmpe hjælp, men der går nok lige lidt tid før jeg har lige så godt styr på det som hun har:)

Nu vil jeg læne mig tilbage i sofaen med lidt fredagsguf og X-faktor

God weekend

 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

1 kommentar

  • Reply
    Når man føler sig udfordret - Blondetoner
    marts 1, 2017 at 9:17 pm

    […] så nyt og offiecielt er det først fra i dag af jeg starter. Som jeg skrev forleden i indlægget her, så er de sidste 3 dage gået med at blive sat ind i rytmer, arbejdsgange og programmer fra den […]

  • Skriv kommentar