Nu med job - Blondetoner
Hverdagsglimt

Nu med job

Det har været en hektisk sidste uge og jeg har ikke rigtig kunne dele så meget med jer, da alting stadig var meget uvist. Som de fleste sikkert ved, så blev jeg færdiguddannet Brand Designer i januar og fremtiden var på det tidspunkt ret uklar, som den er for langt de fleste færdiguddannede. Så derfor gik jobsøgningen også i gang, for at finde et job som passer til min profil, hvor jeg kan udvikle mig professionelt, socialt og fagligt. Der er rift om de gode stillinger og i det hele taget, er der mange om buddet. 

Jeg havde på ingen måde troet eller turde håbe på, det ville gå så stærkt med at få et job, men i dag er det officielt, at jeg pr. 1 marts starter som PR Coordinator for Mildh Beauty Press. Det hele er gået så stærkt og jeg glæder mig meget til at komme i gang. Det bliver lidt af en omvæltning, fra livet som studerende, men jeg er mere end klar til at tage udfordringen op og ser det som en ny spændende fase i mit liv. Nu kan jeg endelig få lov at komme ud og vise hvad jeg kan og med rig mulighed for, at udvikle mig professionelt og komme ind i den branche jeg altid har drømt om. Så JA det var drømmejobbet og hvor vildt er det ikke lige, at det er der jeg ender i første huk.

Stillingen er som skræddersyet til mig –  i en koordinerende rolle, med massere ansvar og endnu vigtigere nogle super søde kollegaer, som jeg i den grad glæder mig til at arbejde sammen med. Jeg har kæmpet for, at nå dertil hvor jeg er i dag og hvis der er en ting min mor har lært mig, så er det at forfølge mine drømme og ikke lade sig slå ud af bump på vejen, det har kun gjort mig stærkere. Jeg ved hun ville være hamrende stolt af mig og det betyder så meget, også selvom hun ikke er her længere.

Allerede i fredags, der fik jeg den gode nyhed om at stillingen var min, så det blev selvfølgelig fejret med god mad og et lille glas vin. I dag har jeg været inde og underskrive kontrakten, så nu er den formelle del også på plads:)

Hvis nogen er interesseret i den fine bomberjakke, så se indlægget her

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

8 Kommentarer

 • Reply
  Line
  februar 7, 2017 at 10:23 pm

  Ihh.. stort tillykke – hvor spændende!

  • Reply
   Camilla
   februar 7, 2017 at 11:05 pm

   Tak ja jeg tror det bliver super spændende – glæder mig til at komme i gang

 • Reply
  Julie Sophie Bertelsen
  februar 7, 2017 at 11:45 pm

  Hvor skønt, stort tillykke! Det er en fantastisk følelse at få drømmejobbet 🙂 Held og lykke!

  • Reply
   Camilla
   februar 7, 2017 at 11:53 pm

   Tusind tak ja det er nemlig en fed følelse

 • Reply
  Familietur, venindetid og et lille uheld - Blondetoner
  februar 11, 2017 at 11:56 am

  […] jeg mentalt ved, at forberede mig på at starte job lige om lidt. Det kan i læse meget mere om i dette indlæg.. og så kan i altså stadig nå at spare 20% hos Ellos til og med i morgen. Tjek indlægget her […]

 • Reply
  Legeaftaler, tilvænning og søndagsrabatkoder - Blondetoner
  februar 12, 2017 at 9:12 pm

  […] LÆS OGSÅ “Nu med job” […]

 • Reply
  Fake it till you make it... - Blondetoner
  februar 16, 2017 at 9:43 pm

  […] LÆS OGSÅ “Nu med job” […]

 • Reply
  Første dag i mit voksne liv - nu som PR koordinator - Blondetoner
  februar 24, 2017 at 9:10 pm

  […] Jeg har netop placeret begge ben på sofabordet foran mig med computeren i skødet. Om lidt står den på X-faktor og fredagshygge med manden. Men inden da, vil jeg lige benytte tiden til at fortælle lidt om min ret så overvældende dag. For i dag var første dag i mit voksne liv også kaldet arbejdslivet, som fuldtidsansat. Jeg har haft første dag på mit nye job, som PR koordinator hos Mildh Beauty Press, noget som jeg skrev mere om her. […]

 • Skriv kommentar