Noooo... hvor uheldig har man lov at være!!! - Blondetoner
Diverse Hverdagsglimt

Noooo… hvor uheldig har man lov at være!!!

lei-seg-24056

Jeg ved godt, at man normalt ikke må bande, men lige i denne sammenhæng, så føler jeg faktisk, at det er okay. For det er simpelhen noget rigtig LORT, er helt grædefærdig og man kan da vist ikke starte sin weekend meget værre..

Den har kun været i brug i en uge og så sker det, der bare ikke må ske. Ud ryger den af min jakkelomme og direkte i asfalten, imens jeg er ved at slå vores barnevogn sammen. Jeg taler om min spritnye IPhone 6 plus.. For fanden da også det er bare slet ikke fair. hvordan kunne det ske?.. åhh jeg er bare så uheldig..

Jeg var lige blevet så glad for den. Nu er skærmen flækket og den ligner mildest talt noget der løgn, trods alt kan den stadig bruges.. Jeg havde selvfølgelig ikke fået sat cover på, hvilket jeg ellers altid har på mine telefoner, netop af samme grund. Ærgerligt som det er, så fik jeg faktisk et cover med til den, men det var den forkerte størrelse og har simpelhen ikke haft mulighed for at bytte det.. Så det er bare så mega bittert..

Jeg ved godt det bare en en fucking telefon, men for filan da også, det er altså en mega dyr telefon man ikke bare lige går ud og køber og var så glad for jeg fik den i gave.. Og nu er jeg jo en af de der tosser der er svært glad for min telefon og bruger sne rigtig meget..

Og at tage den over forsikringen kan jo ikke betale sig, da selvrisikoen jo æder det hele.. Og lurede lige lige hurtigt på nettet. Det koster jo omkring de 3000 kr at få lavet skærmen, eftersom det er en iPhone 6plus.. Det er bare ikke fair.. Øv med æv på..

Hvis nogle af jer kender til det ret så sete youtube klip med “snehaderen”, så er det sån ca, sån jeg har det pt. Hvis ikke du har set det, så gør dig selv den tjeneste, at se det lige HER

Oven i hatten så har jeg ikke fået så meget søvn de sidste par dage, da Molly vågner konstant på grund af hoste.. I nat har været ekstra slem. Jeg overvandt trætheden og har været ude og spise brunch en times tid med en veninde her til formiddag, det hjalp dog lidt på humøret, men nu sidder jeg og gynger slyngen mens jeg giver sutten hvert 5 min. Stakkels Molly, den dumme hoste er virkelig hår ved hende.. Vigga hoster også, men hun vågner ikke som Molly og vil have sutten, ellers så tager hun den selv og putter videre.

Så resten af dagen skal bare foregå indendøre med begge piger. Selvom det skønne vejr virkelig burde nydes ude, så er det vist ikke en mulighed i dag.. En god veninde kommer dog forbi med kage og muntre lidt op.. Tiltrængt på sån en dag..

 Ja det var lige et mega bittert indlæg her fra og en rigtig frustreret Camilla.. Men hvis i skulle kende til et sted, der fikser sån en skærm til en lidt mere attraktiv pris?, så smid venligst en kommentar.. Ellers må jeg desværre leve med en flækket skærm..

– God lørdag –

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

3 Kommentarer

 • Reply
  Christina
  april 11, 2015 at 8:32 pm

  Mega øv. kender det desværre godt, jeg smadrede selv forsiden på min nye iPhone 6 da den kun var 1 måned gammel. Jeg fandt efterfølgende ud af, at det ofte er muligt at bytte den til en ny hos ens teleselskab. Det koster selvfølgelig noget, men for mig var det ikke mere end hvad jeg skulle give for en ny skærm (de er som du selv skriver jo desværre ret dyre at skifte idet de stadig er så nye). Det smarte ved dette er at du så beholder garantien, hvilket du jo ikke gør hvis du skifter skærmen. Prøv evt at høre dit teleselskab om de har denne service og hvad det vil koste dig.
  Ellers god bedring til Molly, håber hun snart er frisk igen.
  Mvh Christina

  • Reply
   blonde toner
   april 12, 2015 at 11:21 am

   Hej Christina..

   Det tror jeg helt klart jeg må undersøge, for det ville jo være det fedeste, men har dog aldrig hørt om det før, må jeg være ærlig at sige..Tak for tippet, det er et forsøg værd

  • Reply
   blonde toner
   april 12, 2015 at 11:22 am

   desværre har hosten taget til og det har været en forfærdelig nat.. puha.. længe siden jeg har været oppe stort set en helt nat. tak for tanken

  Skriv kommentar