Nok byens bedste børneskobutik "forårssko og sandaler" - Blondetoner
Børnemode

Nok byens bedste børneskobutik “forårssko og sandaler”

sko6

reklame

Så er det ved at være tid til at tænke på forårssko og sandaler til de små. Nu hvor Molly er gående skal hun jo ud og have en god begyndersko, der støtter godt op om den lille fod.

Jeg har sagt det før og nu siger jeg det lige igen, for det kan ikke siges nok. Fødder er noget vi har hele livet og derfor skal vi passe ekstra godt på dem. Det er måske nemt nok at måle barnets fod, men hvad der ikke er nemt er at vide om modellen er bred eller small eller om ens barn har en høj elle lav vrist, derfor skal man ud og prøve dem på.

Der er flere faktorer der spilder ind, når der skal vælges korrekt fodtøj og så længe børnene er små kan de hurtigt blive præget af hvad de synes er pænt, men det er ikke altid det der hænger sammen med hvad der er mest optimalt for netop deres fod. Så jeg vil anbefale ALLE at få ordentlig vejledning når der skal vælges fodtøj og husk at tage børnene med i butikken, så de kan få prøvet forskellige modeller.

Som sagt, så nærmer foråret sig med hastige skridt og jeg kan næsten ikke vente med at få pakket flyverdragter og vinterstøvler væk, godt nok viser vejret sig stadig fra sin kolde side, men der er da dage hvor det lugter lidt af forår og vi går mod lysere tider. Med det sagt, så er det tid til at tænke på sko, støvletter, sneakers, sandaler og gummistøvler til de små.

Nogle af jer, så måske billedet forleden dag på Instagram, hvor Vigga og jeg var forbi bageren, det er blevet en tradition inden vi lægger vejen forbi Rend og Hop i Vanløse, min fortrukne skopusher. Det er uden tvivl byens hyggeligste børneskobutik og så står Tina og Rikke klar med den bedste vejledning. De køre tæt samarbejde med ortopæder og fysioterapeuter, så de kan vejlede korrekt i forhold til barnets fod og det er netop det man mister hvis man ikke kommer ud og får prøvet skoene på. Man kan hurtigt få købt noget fodtøj, som udadtil ser pænt ud, men måske slet ikke passer til foden.

Vigga fik målt foden og prøvet forskellige modeller, hun har en tendens til at være en smule platfodet og modellen må bestemt ikke være for bred til hendes fod, så støtter den ikke ordentligt.

Nedenfor kan i se hvad vi endte med og så tror jeg vist også vi er helgarderet til denne sæson, med fine Aigle gummistøvler, Angulus sandaler og sko, samt fede sneakers fra Naturino og Angulus. Vigga var selv med til at vælge denne gang og utroligt nok, faldt det lige i moderens smag:) Når man så tilmed kan få lov at få en vingummi eller to mens man prøver sko, så kan dagen vist ikke blive meget bedre i følge en 2 årig. Jeg fornemmer en lille pige der er ligeså glad for sko som sin mor.

sko4

sko3sko1

I mandags var det Mollys tur og i og med det er hendes første sko, så blev det til den klassiske snørresko fra Angulus i en lækker ny grå farve og et par sandaler i rosa lak med det fine hjerte. Er vild med den model, det kan ikke blive meget finere, så nu er mindste musen også klar til at indtage foråret:) Sneakers venter vi med til hende, da hun stadig er så usikker og det er derfor vigtigt at skoen sidder godt til og støtter godt og der er snørreskoen altså uundværlig.

sko2

Jeg ved af erfaring man ikke skal vente for længe, for alle nyhederne har mere eller mindre ramt butikken og det går stærkt, så hvis i tænker at lægge vejen forbi så vent ej for længe. Husk at afsætte god tid når i kigger forbi, for der bliver gjort meget ud af at måle og prøve forskellige modeller.

Åbningstider og nyttig information finder i på hjemmesiden rend-hop.dk ellers er de at finde på Jernbane Alle 78, 2720 Vanløse, tæt på Vanløse station. I kan også følge med på Instagram hvor de løbende lægger nyheder op og køre konkurrencer. Find dem under navnet @rend_og_hop

Og så kan jeg vist godt love, at der inden længe bliver sat et par valgfri sandaler på højkant, så det gælder om at holde øje på instagram.

God fornøjelse med at få købt sko til de små poder og rigtig god aften.

sko5

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar